Povratak u WWII

NOVI CALL OF DUTY IZGLEDA SPEKTAKULARNO: Vanguard nas vraća u II svetski rat na 4 fronta i uz nove likove

Igra izlazi 5. novembra za sve platforme, a svi koji je naruče unapred dobiće lepe bonuse. Pogledajte i prvi video!

Izvor: SmartLife / Activision

Activision je kroz Call of Duty: Warzone igru napravio premijeru novog nastavka kultne igre, čiji je pun naziv ovog puta Call of Duty: Vanguard.

Prema onome što smo upravo videli u prvom videu - očekuje nas odlična i uzbudljiva igra na frontovima Drugog svetskog rata uz neviđene prizore ratovanja u CoD igrama do sada.

Igra je inspirisana istorijskim činjenicama, što znači da može biti odstupanja od onog što bi trebalo da bude jedina istina, ali na to smo već navikli u Call of Duty igrama, zar ne?!

Ovog puta CoD: Vanguard će imati singlplejer kampanju, multiplejer, ali i Call of Duty: Zombies i Warzone verzije, uz poseban osvrt na osnivanje i razvoj Task Force One tima, koji je, kako kaže Sledgehammer Games studio, koji radi na igri, zauvek promenio tok istorije. Lepa devojka, sa petokrakom na kapi, koju ćete videti u videu je izmišljeni lik Polina Petrova, koja je nastala po uzoru na Ljudmilu Pavličenko, poznatiju kao Lejdi Smrt. Ljudmila je bila član sovjetske Crvene armije i najuspešniji sovjetski snajperista.

Igra će u multiplejer režimu imati najmanje 20 mapa i nekoliko modova, od kojih je posebno spomenut Champion Hill. Novi Zombies režim će biti pričom povezan sa Black Ops Cold War izdanjem igre i nastaviće tradiciju razbijanja hordi zombija i neživih stvorenja i životinja.

Frontovi koje ćemo posetiti u CoD: Vanguard su:

  • Severna Afrika
  • Istočni front
  • Zapadni front i
  • Pacifik.

Na priči singlplejer kampanje radi i Toči Onjebuči, pisac naučne fantastike poznat po neobičnim novelama i romanima o američko-nigerijskoj mitologiji i neobičnim likovima.

Istovremeno sa razvojem igre teče i razvoj posebnih mapa za Warzone igru, na kojima radi Raven Software tim i koje će biti lansirane tokom 2021. godine iz novi i bolji sistem zaštite od varanja u CoD: Warzone.

Call of Duty: Vanguard stiže nam već 5. novembra za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.

Pogledajte video i javite nam utiske!

Call of Duty®: Vanguard Trailer VIDEO
Izvor: Call of Duty