VRATA SMRTI U NOVOJ CALL OF DUTY IGRI: Ako im priđete, ubiće vas brže nego snajper | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRATA SMRTI U NOVOJ CALL OF DUTY IGRI: Ako im priđete, ubiće vas brže nego snajper

Iako deluju kao potpuno normalna bezopasna vrata, kada im priđete, ona se ponašaju kao smrtonosno oružje čiji susret nećete preživeti.

Vrata smrti u Call of Duty: Warzone
Izvor: YouTube / Iem Moya

Nedavno predstavljeni update za Call of Duty: Warzone doneo je 4. sezonu u ovu popularnu pucačinu, sa dosta novog sadržaja i mapa u ovoj online igri za više igrača. Treba napomenuti da je igra u startu monstruozno velika i da igrači sa konzolama koje imaju HDD ili SSD od 500 GB moraju da obrišu mnoge druge igre da bi uspeli da je instaliraju kod sebe. Još jedna stvar koja je stigla sa ažuriranjem su i vrata smrti, koja ubijaju svakoga ko im priđe.

Nisu stalno na istom mestu

Pomenuta vrata se mogu pronaći u pogonu za pravljenje soli, u velikoj zgradi, i na prvi pogled izgledaju potpuno normalno, pa ništa ne odaje njihovu pravu, smrtonosnu prirodu. Međutim, ukoliko im se dovoljno približite, pašćete brže nego da vas je neko izrešetao rafalom. Još jedan od problema je što se vrata s vremena na vreme pojave na nekoj drugoj lokaciji, otežavajući vam igranje.

Možda će vas zanimati

Veliki broj igrača je već krenuo da deli svoje snimke susreta sa novim vratima, i izgleda da je u pitanju bag koji se pojavio sa novim ažuriranjem. Sa druge strane, neki od igrača ovo povezuju sa pojavljivanjem crvenih vrata koja su počela da se pojavljuju kao novi sistem transporta implementiran u igri. Naime, crvena vrata se mogu pronaći širom mape i mogu vas teleportovati na drugi deo mape, uglavnom na lokacije gde možete pokupiti dosta zanimljivih stvari i dodataka. Do sad se niko nije žalio da su ga crvena vrata ubila, pa je zaista moguće da je to jedna od novina koje su trebale biti implementirane, ali je nešto krenulo po zlu u procesu.

Crvena vrata u COD: Warzone
Izvor: YouTube / Mr Middi

Početkom godine, igrači Call of Duty: Warzone su se žalili na preterano moćne kamione u igri, kojima ste mogli bez problema da pregazite gomile neprijatelja i lako dobijete meč, a bilo je i dosta onih koji su koristili alate za varanje. Dodajte tome crvena vrata i nova vrata smrti i biće vam jasno da je ova igra počela da ide u pogrešnom smeru. Umesto da tamanite neprijatelje, treba da pazite na varalice, da vas ne zgazi kamion ili slučajno ne prođete kroz pogrešna vrata.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA