Ako počnete da halucinirate u Call of Duty igri, uhvaćeni ste na delu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako počnete da halucinirate u Call of Duty igri, uhvaćeni ste na delu

Call of Duty je smislio način kako da varalicama odvrati od korišćenja nedozvoljenih alatki.

 Call of Duty će igračima koji varaju prikazivati halucinacije Izvor: Call of Duty

Call of Duty franšiza već godinama muku muči sa igračima koji ne žele da igraju po pravilima, već na sve načine pokušavaju da steknu nepoštenu prednost u odnosu na ostale. Otkriti "čitere" nije uvek lak zadatak, pa čak i kada developeri onesposobe alatku koju varalice koriste u ovoj igri mačke i miša, vrlo brzo se pojavi nešto novo. Međutim, Activision sada misli da je pronašao pravi način kako da ovakvo ponašanje zaustavi - pomoću halucinacija.

Kada sistem detektuje ili posumnja da neko vara u igri, ta osoba će početi da vidi "halucinacije", odnosno klonove pravih igrača u meču, tvrdi tim zadužen za borbu sa "čiterima". Ove halucinacije se kreću, izgledaju i ponašaju kao da njima upravlja čovek, a sve kako bi prevarili one koji koriste nedozvoljene radnje da pomisle da su naišli na neprijatelja.

Pogledajte

00:20
Call of Duty halucinacije
Izvor: Activision
Izvor: Activision

Kako je dalje objašnjeno, varalice neće moći da primete razliku između halucinacije i pravog igrača na prvi pogled, a čak i ako koriste softver za gledanje kroz zidove, ovi klonovi odašilju iste skrivene informacije kao pravi igrači.

Novi način za sprečavanje nepoštenih radnji stiže u Modern Warfare II i Warzone 2.0 naslove. Ostali igrači u meču neće moći da vide ove halucinacije, već samo oni za koje se posumnja da varaju. Dakle, ako tokom meča primetite da neko puca u prazno, sada znate i zašto.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA