Ghost of Tsushima i The Last of Us Part I za PC tek 2023. godine | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ghost of Tsushima i The Last of Us Part I za PC tek 2023. godine

Autor Marko Čavić

Glasine kažu da ćemo se načekati da igramo dve velike PlayStation 4 ekskluzive.

  Izvor: MONDO / Sucker Punch Productions

Nije tajna da je Sony već neko vreme zaokupljen misijom tokom koje donosi svoj katalog PlayStation naslova na PC, predstavljajući ove ekskluzive potpuno novoj publici.

Jedan od najistaknutijih PlayStation naslova poslednjih godina je Ghost of Tsushima, a prema jednom insajderu, PC igrači mogu očekivati da će ga se dočepati tek sledeće godine, što se ne poklapa sa ranijim “saznanjima“ koja su tvrdila da će se to desiti već tokom ove.

Ovaj izveštaj dolazi od Adrijena Perea, insajdera koji je tačno otkrio više projekata u prošlosti, uključujući najavu objavljivanja Uncharted Legacy of Thieves mesec dana pre same kompanije Sony. Prema njemu TLOU Part 1 i Ghost of Tsushima će biti objavljeni na PC-ju tek 2023. godine!

Već je potvrđeno da će The Last of us Part I doći na PC u nekom trenutku u budućnosti, tako da ova tvrdnja nije iznenađujuća.

Iako Play! Zine nema direktne dokaze od kompanije Sony u vezi sa takvim potezom, ovaj insajder i njegovo otkriće imaju određeni stepen smisla - posebno pošto je Ghost of Tsushima uključen u sada zloglasno curenje sa GeForce Now servisa.

Ghost of Tsushima je već izgledao i radio je prelepo na PS4 i PS5, pa će biti veoma zanimljivo videti koliko dalje igra može da se pomeri dolaskom na PC. Ako Ghost of Tsushima zaista dolazi na PC sledeće godine, nadamo se da je to Director’s Cut, uključujući proširenje ostrva Iki i možda još više dodataka koji će nam ulepšati igranje!

Jeste li i vi među obožavaocima ovih igara?

Ghost of Tsushima Director's Cut
Izvor: YouTube / PlayStation

Ghost of Tsushima gejmplej
Izvor: Punish

Ghost of Tsushima video (MobIT)
Izvor: PlayStation Europe

Ghost of Tsushima - A Storm is Coming Trailer video (MobIT)
Izvor: PlayStation

Ghost of Tsushima Story Trailer (MobIT)
Izvor: PlayStation

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA