Kako da potpuno besplatno skupljate sličice za Mundijal | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da potpuno besplatno skupljate sličice za Mundijal

Autor Ilija Baošić

Ne želite da plaćate 90 dinara za jednu kesicu? Skupljate sličice potpuno besplatno pomoću digitalnog albuma.

 Panini digitalni album za sličice Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 Izvor: Smartlife

Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje će ove godine biti održano u Kataru, igraće se od 20. novembra do 18. decembra. Za mnoge ljubitelje fudbala i kolekcionare, prvi vesnik da se bliži početak najveće fudbalske smotre jeste Panini album za sličice

Tradicija skupljanja sličica fudbalera pred Mundijal započeta je pre 52 godine, kada je kompanija Panini na tržište izbacila album na temu Svetskog fudbalskog prvenstva u Meksiku 1970. godine i osvojila srca mnogih - i starih i mladih. Koliko je ova tradicija duga govori i podatak da nije retkost naići na porodicu koja se već treću generaciju bavi ovim vidom kolekcionarstva.

Možda će vas zanimati

Najnoviji album za sličice je zvanično pušten na naše tržište 25. avgusta, a iako su mnogi jedva čekali taj trenutak, mnoge je negativno iznenadila cena jedne kesice sličica, koja ove godine košta čak 90 dinara. Srećom, ukoliko smatrate da je cena previsoka, a i dalje želite da skupljate sličice, to možete učiniti potpuno besplatno pomoću digitalnog albuma.

Istorija ovog načina prikupljanja sličica počela je pred Mundijal u Južnoj Africi 2010. godine, a zahvaljujući uspehu, ponovljena je pred Brazil 2014. i Rusiju 2018. godine, što znači da je Katar 2022. četvrto izdanje virtuelnog albuma.

Da biste nabavili svoj digitalni album, sve što treba da uradite je da sa svog pametnog telefona preuzmete aplikaciju Panini Sticker Album sa Google Play prodavnice. Takođe možete da skupljate i na zvaničnom sajtu putem vašeg računara. Nažalost, ukoliko koristite iPhone, iOS aplikacija još uvek nije spremna, ali će biti u jednom momentu u budućnosti.

Kada uđete, potrebno je da kreirate svoj nalog i vaš album će biti generisan. To je sve.

Aplikacija će vam svakog dana dati dve besplatne digitalne kesice, a kao i u pravim kesicama, unutra ćete pronaći po pet sličica. Ukoliko skupljate i prave sličice, aplikacija nudi mogućnost skeniranja kesica, kao i kodova na poleđini sličica, koje će zauzvrat pretvoriti u digitalne kesice. Kako bi igru učinila fer, aplikacija ne dozvoljava otvaranje više od 4 kesice na dan.

Virtuelni album, nažalost, nije identičan pravom - svaka reprezentacija ima 12 polja na koja se sličice mogu zalepiti, dok je u pravom albumu taj broj 19. Sa digitalnih stranica reprezentacije Srbije su izostali Vanja Milinković-Savić, Filip Đuričić, Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Nemanja Radonjić, Andrija Živković i Luka Jović.

Ima neko Mesija? Dajem 10 sličica.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 5

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pronto

Kako za huawei

Trolejbus

Zašto se hrvati lepe naopako u album?

Drug član

@Trolejbus Jel ovo početak vica?