NAJZABAVNIJA SPORTSKA IGRA DOBIJA NASTAVAK: Najavljen Nintendo Switch Sports | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJZABAVNIJA SPORTSKA IGRA DOBIJA NASTAVAK: Najavljen Nintendo Switch Sports

Kuglanje i tenis su opet tu, zajedno sa nekim vrlo zanimljivim rešenjima za nove sportove.

 Nintendo Switch Sports 1.jpg Izvor: SmartLife / Nintendo

Kompanija Nintendo je odlučila (i hvala im na tome) da vrati svoju ultrapopularnu Wii Sports igru među narod, ovog puta za korisnike tj. Igrače Nintendo Switch konzole.

Kao što svi znamo (ko ne zna saznaće sad) i Switch ima odvojive kontrolere, koji detektuju pokret, kao što je to imala Wii konzola, pa će igranje tenisa, kuglanje i drugi sportovi zahtevati i pokrete ne samo rukama, nego i telom, kako bi se postigao što bolji rezultat - zabava je zagarantovana!

Možda će vas zanimati

Nintendo Switch Sports je zvanično ime nove igre, koja će se u prodaji naći 29. aprila, a od 18. do 20. februara održaće se javno onlajn testiranje svih sportova u okviru igre, ali samo za korisnike koji imaju Nintendo Switch Online pretplatu.

Prema podacima koje je Nintendo kompanija objavila, Joy-Con kontroleri su još bolji i precizniji od Wii kontrolera i moguće je istovremeno koristiti oba, pa će igranje biti još kvalitetnije s tehničke strane, ali i mnogo zabavnije, što je igračima i najvažnije.

Ovog puta se kontroleri ne drže samo u rukama, nego ih je moguće pričvrstiti i na noge ili nadlaktice, kako bi se igrale igre poput sokera sa ogromnom loptom, odapinjanja strela, a tokom 2022. godine stići će i brojni drugi sportovi koji će biti najavljeni naknadno.

Među sportovima na Nintendo Switch Sports naći će se prvo tenis, kuglanje, obaranje sa platforme, badminton, odbojka i soker s velikom loptom koji će moći da se igraju solo, u lokalu na istoj konzoli sa više prijatelja, ali i onlajn kroz Nintendo sistem uz nasumično spajanje ili organizovane partije s prijateljima. Naravno, kao i uvek u Nintendo univerzumu svaki igrač moći će da igra sa svojim Mii čovečuljkom.

Igra će dobiti dva besplatna ažuriranja - na leto i na jesen - koja će doneti nove sportove, među kojima je i golf, a tada će stići i dodaci za pričvršćivanje kontrolera na različite delove tela.

Nintendo Wii Sports je jedna od najpopularnijih igara ikada i bez obzira na to što se isporučivala sa Wii konzolom, ostala je prepoznatljiva kao jedna od najzabavniji u modernom gejmingu, a “prodata“ je tj. Isporučena u preko 83 miliona kopija!

Koji sport biste vi prvo uključili?

Nintendo Switch Sports VIDEO
Izvor: Nintendo

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA