FORTNITE: CHAPTER 3 JE KONAČNO TU! Drugačija mapa, Spider-Man i novi likovi i još mnogo promena | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FORTNITE: CHAPTER 3 JE KONAČNO TU! Drugačija mapa, Spider-Man i novi likovi i još mnogo promena

Battle Royale igra EPIC kompanije dobro je protresla sve igrače i sve što je dosad nudila obrnula naglavačke - Chapter 3 nam je stigao!

 Fortnite Chapter 3 Flipped 8.jpg Izvor: SmartLife / Epic Games

Treće poglavlje najpopularnije igre svog žanra i zlatna koka EPIC kompanije, čak i jabuka razdora sa Apple i Google kompanijom, ušla je u treće poglavlje.

Chapter 3 je i zvanično ime, a nova sezona, Season 1, nazvana je i to ne bez razloga - Flipped.

Možda će vas zanimati

Zaboravite sve što ste znali o prethodnim Fortnite mapama, jer je ova drugačija - snega ima svuda, tu je svetilište sa grobljem, vreme se dinamički menja, a tu je i Daily Bugle.

Svi koji iskeširaju 950 vibaksa (virtuelna valuta igre) dobiće Spider-Man i (u nekom trenutku) The Foundation, kojem će glas pozajmiti faca koju gde god pogledate - evo ga, tu je, svuda je: Dvejn Džonson tj. The Rock.

Promene nisu zaobišle ni gejmplej, pa je EPIC ubacio dve novotarije - takozvane slajd i sving pokrete, koje će svi igrači prvo morati dobro da savladaju, a onda bi trebalo da im budu od velike koristi. U Creative Mode delu igre igrači će moći da zarade gomilu XP-a i lako dođu do sledećeg Battle Pass-a čak i besplatno, a dodat je i kamp tj. kampovi u kojima se igrači leče i ostavljaju spravice i pronađene stvari kroz igru.

Novo oružje se podrazumeva, takođe, ali ne utiče na to da igrač brže napreduje kroz igru ili bude bolji od drugih igrača samo zato što ga ima, a dodata je i Victory Crown tj. posebna čast za igrače koji stalno pobeđuju - što više Victory Royale lenti to je igraču Victory Crown bliža.

Da je EPIC uradio pravu stvar pokazuje i zagušenje servera, koje je tokom subote i nedelje, odnosno 4. i 5. decembra, trajalo satima. Igrači širom sveta su pohrlili da isprobaju nove opcije Fortnite igre, a kako se čini - ostali su da igraju i to je uostalom i najvažnije.

Fortnite Chapter 3 Season 1 Character Trailer VIDEO
Izvor: Fortnite
Fortnite Chapter 3 Season 1 Flipped Overview Trailer VIDEO
Izvor: Fortnite

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA