OVA IGRA BUKVALNO NE PRAŠTA GREŠKE: Imate samo jednu šansu za najteže misije, dok sat otkucava | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVA IGRA BUKVALNO NE PRAŠTA GREŠKE: Imate samo jednu šansu za najteže misije, dok sat otkucava

U Elusive Target misijama sa ograničenim trajanjem Hitman 3 vam donosi šansu da dokažete da ste najbolji

  Izvor: SmartLife / YouTube / Hitman

Izdavač Hitman serijala, kompanija IO Interactive konačno vraća čuvene, jako teške Elusive target (Neuhvatljiva meta) misije u svoju igru. U ograničenom vremenskom rasponu imaćete šansu da ispunite misiju i ubijete nekolicinu meta, a prva na tapetu je The Collector (Kolekcionar), opasni ubica i sakupljač umetnina. Ova misije je dostupna do 19. aprila.

Hitman 3 Elusive Target: The Collector prva misija
Izvor: YouTube / Hitman

Interesantno za Elusive target misije je da pored vremenskog ograničenja, za razliku od ostalih misija u igri, ovde imate samo jednu šansu, i ako je uprskate, uprskali ste je zauvek, bez šanse za popravni. U klasičnim misijama, imate mogućnost da ih igrate ponovo, dok misiju ne obavite tako da ispuni sve zahteve ili onako kako ste vi to hteli. U Hitman igrama, uključujući i najnoviji Hitman 3 uvek postoji nekoliko načina da pređete misiju, ili da igrate sigurno, što je uspešan, ali često dosadan način, ili da igrate riskantno, ali da brzo, i efektivno završite misiju.

Možda će vas zanimati

Kada su Elusive Target misije u pitanju, predlažemo vam da prvo vidite gde se misije odigravaju, pa da malo provežbate nekoliko misija na toj istoj lokaciji, kako biste bili sigurni da znate šte se gde nalazi, šta od okruženja i koga sve možete da iskoristite. The Collector misija se odigrava na Dartmoor mapi, pa možete pogledati sve prednosti i mane ove lokacije, pe početka misije. Topla preporuka je da ove misije igrate lagano i bez egzibicija, jer ipak imate samo jednu šansu.

U Elusive target misijama imate samo jednu šansu

Naredna misija je The Pollitician (Političar), nemilosrdni političar koji se cele svoje karijere bavio opasnim kriminalnim radnjama. Ova misija će biti dostupna između 23. aprila i 3. maja, a lokacija Hawke's Bay je dostupna u Free StarterPack besplatnoj početnoj verziji igre, pa možete da je igrate bez kupovine cele igre. Na ovaj način možete lepo da se uvežbate pre nego što započnete misiju sa jednim pokušajem.

 Hitman 3 Elusive Target: The Collector misija
Hitman 3 Elusive Target: The Collector misija
Izvor: SmartLife / YouTube / Hitman

  IO Interactive je vratio ove popularne misije, jer je publika to tražila već neko vreme, nagoveštavajući da nisu zadovoljni sa onim što im Hitman serijal dosad nudi. Sa ovim misijama će se vratiti i oni koji su po nekoliko puta prešli celu igru, kako bi dokazali koliko su dobri, u nepreštajućim misijama, bez mogućnosti čuvanja na pola misije i zdravlja koje se brzo regeneriše.

 Hitman 3
Hitman 3
Izvor: SmartLife / YouTube / Hitman

3 out of 10 besplatan na Epic Games

Hitman 3 je dostupan isključivo na Epic Games platformi, a napomenućemo vam i da je do 15. aprilabesplatna i 3 out of 10: Season Two igra u kojoj pomažete Als da napravi igru koja će konačno imati ocenu koja je bolja od 3 od 10.

3 out of 10 sezona 2
Izvor: YouTube / Epic Games

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA