BESPLATNA VIDEO IGRA DOŽIVELA ENORMNU POPULARNOST: Testiraće najčvršća prijateljstva, možete je igrati i na telefonu! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BESPLATNA VIDEO IGRA DOŽIVELA ENORMNU POPULARNOST: Testiraće najčvršća prijateljstva, možete je igrati i na telefonu!

Igra koja će vas satima zabavljati!

  Izvor: MONDO / Steam

Retko kad se desi da neka video igra koja je stara više od dve godine postane odjednom apsolutni hit, do te mere da njeni proizvođači jedva mogu da obuzdaju servere.

Takva video igra je Among Us, ona je izašla leta 2018. godine i odjednom je stekla golemu popularnost, neki pripisuju i tome što je postala besplatna i što uopšte nije zahtevna!

Možda će vas zanimati:

Po uzoru na društvene igre kao što su Vuk, Mafija i mnoge slične, Among Us je najbolje igrati sa ljudima koje poznajete. Ova igra ima nekoliko ciljeva, sve zavisi od toga kakva vam uloga zapadne, možete biti član posade ili uljez. Naime, igra počinje tako što se nalazite u jednoj sobi,  svi izgledate isto ali se razlikujete u bojama, što je veoma bitno jer ukoliko vas igra stavi da budete član posade, onda morate da uradite sve misije koja vam je igra zadala, ili da prepoznate ko je uljez među vama. Zajedno sa ostalim članovima posade vi pokušavate da preživite, dok uljez koji izgleda isto kao vi ima mogućnost da vas ubije! Uslov za pobedu kod uljeza je da pobije sve članove posade, to može da uradi na više načina, hladnokrvnim ubistvom ili ukidanjem kiseonika, struje, itd...

Verovatno ste gledali ili čuli za filmove Predator, ista tematika je i u ovoj igri gde se sve vodi na preživljavanje, ili ubijanje ukoliko ste uljez. Ukoliko neki član posade pronađe mrtvo telo svog kolege, on može da pozove hitan sastanak na kom će prisustvovati svi koji se nalaze na tom brodu, uključujući i uljeza. Tu kreće detektivska igra i igrači treba da glasaju za onog za koga misle da je uljez, kako bi ga izbacili iz broda, dok će uljezov zadatak biti da skrene pažnju sa sebe kako bi nasamario članove posade da je neko od njih u stvari negativac. Treba napomenuti da dok traje partija nema apsolutno nikakvog razgovora, da se sva konverzacija vodi na tim sastancima na kojima se glasa da li ćete nekog izbaciti sa broda. Kako se krug članova sve više smanjuje, tako nastaje sve veća tenzija koja dovodi do presmešnih situacija. Among Us je veoma zabavna igra koja nije teška i koja vam može doneti sate igre i zabave. Preporučujemo vam da obavezno odigrate koju partiju sa svojim prijateljima, potrebno vam je od četiri do desetoro ljudi, u zavisnosti od broja igrača ćete postaviti pravila koliko ima uljeza (ako vas ima desetoro, idealno je da dvoje budu uljezi, dok će svi ostali biti članovi posade, igra samostalno i nasumice bira uloge), postoje tri mape na kojima možete da igrate.

Ova video igra je dostupna na Steam-u i trenutno košta samo pet evra, ukoliko ste kratki sa novcem postoji i alternativa. U pitanju je verzija za mobilni telefon koja je u potpunosti besplatna, a koja vam pruža isti ugođaj kao i računarska verzija. Ukoliko imate Android telefon klinite OVDE za preuzimanje, dok Among Us za iPhone možete preuzeti potpuno besplatno OVDE.

Kao što smo pomenuli na početku teksta, naprasna i izuzetna popularnost ove igre je dovela veliki broj igrača koji su opteretili servere, ukoliko imate problema da uđete u lobi, samo je potrebno vreme kako biste ušli, te će vas ubaciti u partiju posle trećeg-četvrtog pokušaja. Ako kojim slučajem nemate dovoljan broj ljudi za igru, probajte da nađete grupe na Reddit-u ili Discord-u gde se uglavnom nalaze naši ljudi, ili napišite u komentarima da tražite igrače, pa ko zna, možda se okupe i čitaoci Mondo portala da odigraju koju partiju! 

Among Us gameplay (MobIT)
Izvor: Innersloth
Among Us Gameplay (MobIT)
Izvor: RevassGaming

Da li ste igrali Among Us i ukoliko niste, šta čekate?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi