Klizeći FIFI: PES uzeo EURO 2020 i italijansku SERIJU A | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klizeći FIFI: PES uzeo EURO 2020 i italijansku SERIJU A

Obrće se utakmica u korist PES 2020 simulacije, a na štetu FIFA 20 igre - Konami potpisao ekskluzivne ugovore za italijansku Seriju A TIM i EURO 2020 DLC!

  Izvor: MONDO / UEFA / Konami

PES 2020 budući igrači imaće priliku da uživaju u dosad neviđenom sadržaju za ovu simulaciju: PES 2020 dobiće EURO 2020 DLC za vreme Evropskog prvenstva u fudbalu sledeće godine i italijansku Seriju A TIM!

Ekskluzivno partnerstvo Konami-ja i UEFA-e podrazumeva da će eFootball PES 2020 biti oficijelna (zvanična) igra EURO 2020 prvenstva, za koje će japanska kompanija izdati dodatan sadržaj, kao bonus za preuzimanje na osnovnu igru, za sve platforme u vreme održavanja Evropskog prvenstva. DLC EURO 2020 za eFootball PES 2020 biće izdat u drugom tromesečju sledeće godine.

Pročitajte i ovo: PES 2020 - Oteli Juve, evo JOŠ novih igrača, klubova, opcija...

Ovo partnerstvo znači i to da će u eFootball PES 2020 biti dostupno preko 50 nacionalnih fudbalskih asocijacija, uključujući nacionalne timove i aktuelnog šampiona Portugaliju.

U okviru ekskluzivnog ugovora biće dodatno organizovano i takmičenje nazvano UEFA eEURO 2020 tournament za igrače eFootball PES 2020 igre, koje bi, ako se ispune UEFA i Konami očekivanja, trebalo da izdigne eSport fudbal u Evropi na sasvim novi nivo.

Pročitajte i ovo: PES je OTEO ovaj tim od FIFA 20 igre >>>

S druge strane, Series A TIM ugovor sa predstavnicima italijanske lige podrazumeva da će se u okviru eFootball PES 2020 igre pojaviti Series A TIM logotip, trofeji i grbovi.

PES 2020 Juventus
Izvor: YouTube/eFootballPES

Konami je ovom prilikom podsetio da je Miralem Pjanić, igrač Juventusa, postao globalni promoter ovog izdanja PES simulacije, pa će tokom godine imati niz tzv. “aktivacija“ u vezi sa eFootball PES 2020 naslovom širom sveta, u čemu će i igrači imati priliku da učestvuju.

eFootball PES 2020 izlazi za PlayStation 4, Xbox One i PC preko STEAM platforme 10. septembra (12. u Japanu), a naručivanje je već dostupno u Standard i Legend izdanjima.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

eFootball PES 2020 Demo Trailer
Izvor: eFootball PES

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA