Microsoft: Nije to TO bez PlayStation ekipe! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Microsoft: Nije to TO bez PlayStation ekipe!

Microsoft želi da se PlayStation i Sony vrate na E3.

  Izvor: MONDO portal / Sony / PlayStation

Konferencijski deo E3 2019 je iza nas, i imali smo veoma uzbudljivih momenata, ali je naravno “pobedu” odneo Xbox tim, kad se na bini pojavio Kijanu Rivs da najavi izlazak igre Cyberpunk 2077.

Ovogodišnji E3 je, nažalost, i prvi u preko dvadeset godina dugoj istoriji festivala na kome nije učestovala kompanija Sony sa PlayStation konferencijom, nešto što je bilo nezamislivo ranije. O njihovim razlozima za to možete pročitati više na ovom linku.

Iako je Microsoft ove godine imao sjajnu E3 prezentaciju, vođa Xbox odeljka, Fil Spenser, je izjavio da “nije to ono pravo” kada Sony nije tu i da bi želeo da se Sony vrati sledeće godine, jer to šteti reputaciji festivala, kad tako veliki igrač izostane. Smatra da je E3 i dalje veoma relevantan, kad je gejming industrija u pitanju, jer je to vreme kad su sve oči ljubitelja video igara uprte u jedno mesto i zbog toga smatra da je veoma važno da se ta tradicija nastavi i da veruje da će se Sony vratiti narednih godina.

Mi moramo reći da se slažemo sa Filom, jer je nekako E3 uvek imao šmek toga “šta će velika trojka da najavi?” (Sony, Microsoft, Nintendo) i ko će biti “pobednik“. Ovog puta, bez Sony ekipe, taj takmičarski momenat je jednostavno izostao…

Pratite E3 na MONOD i MobIT stranicama >>>

Cyberpunk 2077 — Official E3 2019 Cinematic Trailer
Izvor: Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 – official E3 2018 trailer
Izvor: Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Teaser Trailer
Izvor: Cyberpunk 2077

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA