Ford predstavlja novi model na – gejmerskom sajmu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ford predstavlja novi model na – gejmerskom sajmu

Američki proizvođač će predstaviti gejmerima novi model visokih performansi

  Izvor: promo/Ford

Najveća evropska gejmerska manifestacija, Gamescom, krajem avgusta neće prikazati samo najnovije igre i gejmerski hardver, već i nove automobile.

Ford je najavio da će ove godine na sajmu premijerno pokazati nov model visokih performansi. Ovo će biti i prvi put da neko lansira nov automobil na Gamescom.

Iako nije rečeno o kom se modelu tačno radi, kompanija ga je u najavi opisala kao "automobil koji će biti zanimljivo voziti na putu, ali i van njega", a sve je ilustrovano "rendžer raptorom" – u letu!

Ako je u pitanju ovaj model, takozvani "bejbi raptor", onda se može očekivati da će biti lansirana verzija za evropsko tržište. Početkom godine prikazana je azijska varijanta dvolitarski tvin-turbo dizel motor koji razvija 210 konjskih snaga i okruglo 500 Nm.

Inače, Ford je tradicionalno prisutan na ovom sajmu jer se održava u Kelnu, u kome se već 20 godina nalazi evropska centrala ove američke kompanije, a "fordovi" se proizvode u ovom nemačkom gradu još od 1930.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našoj Facebook stranici – MONDO Automobili.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA