Šokantna najava nastavka jedne od najboljih igara | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantna najava nastavka jedne od najboljih igara

Od (gej) ljubavi do brutalnog nasilja - sve je stalo u prvih 11 minuta The Last of US Part II igre, prikazane na Sony PlayStation E3 konferenciji.

  Izvor: MONDO / Naughty Dog
The Last of Us Part II – E3 2018 Gameplay Reveal Trailer PS4
Izvor: Game Clips And Tips

Verovatno jedna od igara, koju Sony fanovi najviše čekaju, jeste nastavak i za mnoge od njih jedne od najboljih igara svih vremena, The Last of Us.

Rano ujutru, 12. juna po našem vremenu, imali smo priliku da vidimo novi gejmplej video ove igre, koji je pokazao sjajnu grafiku, brutalne i eksplicitne scene nasilja. Ono što je bilo posebno simpatično jeste što je video publici prikazan u posebno pripremljenoj Sali, koja je trebala da imitira prostor u kome se i sam uvodni deo video dešavao, neka vrsta “seoske” američke žurke, a sve to kako bi publiku upoznao sa onim što se dešava.

Video kreće trenucima spokoja i intime glavne junakinje Eli i izvesne Dine, i zatim naglo prelazi u surovu realnost igre, scenama jurnjave, skrivanja, gnusnog i realistično prikazanog nasilja, poput prosipanja creva, lomljenja kostiju, pucanja tkiva i sličnog, objavio je Play! Zine...

Zvaničan E3 tag na MobIT sajtu je E3 2018, a na društvenim mrežama #MobITE32018 - pratite ih za sve novosti vezane za E3 sajam ove godine!

The Last of Us Part II – E3 2018 Gameplay Reveal Trailer PS4
Izvor: Game Clips And Tips

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA