Frka s NBA 2K18 ocenom - sramna iznuda 2K?! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka s NBA 2K18 ocenom - sramna iznuda 2K?!

Da li je 2K iznudio povlačenje loše ocene s poznatog gejming sajta?

  Izvor: MONDO portal/2K

Tokom 22. septembra dogodila se neverovatna situacija u koju je upletena kompanija, koja i inače ima sve više problema da održi kredibilitet i čast pred gejmerskom javnošću. Naime, ako je verovati gejming sajtovima, koji se pozivaju na Reddit mrežu i forum popularni portal The Sixth Axis “zamoljen” od strane 2K Games da ponovo “razmotri” ocenu koju je dao NBA 2K18 - izuzetno niska, tri od 10.

Autor recenzije je jasno napomenuo da je niska ocena pre svega data u znak protesta zbog bezobraznog sistema mikro-transakcija i valute u igri, jer kako je rekao, doslovce ste primorani da kupujte sve dodatke da biste mogli da napredujete kroz igru.

Iako je recenzija igre i ocena uredno stajala na meta sajtu Open Critic, iznenada je mistično nestala, a u delu ocene recenzije The Sixth Axis stoji obaveštenje “u procesu nastajanja”.

NBA 2K18 All Time Teams Trailer (International)
Izvor: NBA 2K.

Sama činjenica da je izdavač javno zamolio kritičara da ukloni/promeni svoju ocenu je vrlo ozbiljna stvar, pa se na Reddit-u ljudi s pravom pitaju, ako se ovako nešto desi javno, zamislite koliko se toga dešava iza očiju javnosti...

Sa portala The Sixth Axis su u međuvremenu rekli da su u dogovoru sa 2K Games privremeno uklonili recenziju zbog “određenih grešaka”, i da nije bilo pritiska, već samo molbi, ali to ne umanjuje činjenicu da je izdavač pokušao javno da utiče na ocenu, koju je kritičar dao njihovoj igri.

Sa druge strane, i The Sixth Axis  snosni odgovornost zato što su pristali da uklone ocenu i tako učestvuju u presedanu!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi