Srbija u PES 2018, zvanično (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija u PES 2018, zvanično (FOTO, VIDEO)

Naša zemlja je deo nove PES 2018 igre, zvanično je objavio Konami.

  Izvor: MONDO portal

Konami je Gamescom 2017 sajam u Kelnu iskoristio za masivnu promociju i najavio gomilu novih stvari. Ono što je nama svakako najzanimljivije tiče se Srbije, naravno.

Naša zemlja će, kao deo Evrope, biti dostupna u PES 2018 igri u okviru evropskih nacionalnih timova. Među njima su još Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija od bivših republika Jugoslavije. Takođe, sve okolne zemlje, Mađarska, Bugarska i Rumunija su tu, ukupno 34 evropska nacionalna tima.

Konami je najavio još nekoliko velikih stvari u Kelnu.

DEMO PES 2018 biće dostupan od 30. avgusta, a uključuje egzibicione mečeve, kooperativni mod i novi multiplejer mod. DEMO PES 2018 biće dostupan samo za PC, Xbox One i PlayStation 4 mašine, a spisak timova i stadiona koji će biti uključeni pogledajte na linku.

Pratite sve Gamescom najave (igre, hardver) ovde!

Otkrivena je lista stadiona i licenci. PES 2018 nije moćan kao FIFA u ovom domenu igre, ali Konami se zaista trudi da obezbedi što više toga. U PES 2018 je uključeno 19 stadiona širom sveta, kao i 18 PES stadiona. Tu je i 13 timova, među kojima su Borusija Dortmund, Barselona, Liverpul, Valensija, Sporting i drugi. Kompletna lista licenciranih timova i stadiona čeka vas na linku.

PES 2018 licence i stadioni, Gamescom 2017
Izvor: officialpes.

Izdavač je najavio i posebne bonuse za sve koji igru naruče odmah i igraju myClub mod. Svi oni koji završe myClub tutorijal kampanju do 5. oktobra dobiće velike bonuse myClub sistema. Listu myClub bonusa, među kojima je i jedan nasumično dobijen igrač iz Tima godine 2016 po UEFA izboru, pogledajte na linku.

I na kraju, prikazaćemo vam i poslednji PES 2018 dostupan video, u kojem ćete videti myClub Legends fudbalere, među kojima su Romario, Maradona i Bekam. Trenutno je dostupno 14 fudbalera, a na myClub Legends stranici Konami je obećao da će biti još velikih imena.

PES 2018 biće dostupan od 14. septembra za sve konzole i PC.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

PES 2018 Legends Trailer
Izvor: officialpes.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA