Provereno: Neke Blizzard igre više NEĆE raditi! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Provereno: Neke Blizzard igre više NEĆE raditi!

World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone, Heroes of the Storm i Overwatch više neće imati nikakvu podršku na starijim Windows operativnim sistemima i NEĆE raditi!

  Izvor: KlanRUR.rs

NAPOMENA: S obzirom na to da smo od čitalaca dobili veliki broj "ispravki" da nije istina da igre neće raditi, nego će samo ostati bez tehničke podrške, proverili smo još jednom priču, kontaktirali Play! Zine i Blizzard i definitivno je da nabrojane Blizzard igre NEĆE više raditi na Windows XP i Windows Vista operativnim sistemima!

________________ ORIGINALNA VEST ________________

Tužna vest za korisnike starih operativnih sistema je osvanula na forumu Blizzard kompanije, u kojoj stoji da od oktobra počinje proces ukidanja Windows XP i Windows Vista podrške u igrama tog izdavača - World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Hearthstone, Heroes of the Storm i Overwatch.

Na forumu je naveden i razlog za ovakav potez, što je donekle i očekivano. “Microsoft je ukinuo podršku za ove verzije Windowsa u 2009. i 2012. godini, ali pošto ih je i dalje koristio veliki broj naših igrača, mi smo nastavili sa podrškom. Međutim, posle Viste došle su tri nove verzije Windows-a i sad je već veliki broj korisnika prešao na te verzije“.

Ukidanje podrške znači da igre više neće raditi na starim verzijama Windows operativnog sistema, zato je bolje da svi koji koriste XP i Vista OS što pre pređu na neki od novijih verzija, objavio je Play! Zine.

Ukidanje podrške će se odvijati po rasporedu, koji će naknadno biti objavljen.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi