Najbolja strategija svih vremena u novom izdanju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolja strategija svih vremena u novom izdanju

Blizzard je odlučio da obraduje svoje fanove reizdanjem verovatno najbolje strategije svih vremena!

  Izvor: Promo/Blizzard/StarCraft
 StarCraft Remastered, Starcraft, Blizzard Izvor: Promo/Blizzard/StarCraft

Ispostavilo se da su silni tračevi koji se provlače još od prošlog leta bili tačni, Blizzard je zaista radio na peglanju bora skoro 20 godina stare igre. Remasterizovana verzija dolazi sa Brood War ekspanzijom. Za početak, pogledajte šta vas očekuje na leto:

StarCraft Remastered Announcement
Izvor: StarCraft.

Remasterizovana verzija donosi 4K grafiku, navodi Play! Zine, HD video, unapređen audio i punu podršku za onlajn igranje, a tu je i još jedno besplatno iznenađenje. Sam gameplay igre neće biti diran. Pit Stilver, Classic Games kompanije jedan od producenata igre, objasnio je razloge remastera: “StarCraft je i dalje veoma popularan, posebno u Koreji, i pored zastarele onlajn podrške, dotrajale grafike, zvuka i kompatibilnosti. Odlučili smo da ovo bude naše “ljubavno pismo” najvećim fanovima StarCrafta”.

Uz značajno unapređen izgled, StarCraft remaster donosi i moderno povezivanje igre uključujući Blizzard App (nekada Battle.net) podršku, unapređene ladder funkcionalnosti, kao i mogućnosti prenosa videa iz igre uživo.

 StarCraft Remastered, Starcraft, Blizzard Izvor: Promo/Blizzard/StarCraft

Kao šlag na tortu, objavljeno je i da će Blizzard izbaciti novi patch 1.18 za StarCraft: Brood War nakon čega će StarCraft i Brood War ekspanzija biti besplatni! Remaster neće biti besplatan, ali će biti kompatibilan tako da ćete moći da unapredite verziju na remaster sa svim snimljenim pozicijama.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA