WoT – novo ažuriranje, novi tenkovi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WoT – novo ažuriranje, novi tenkovi

World of Tanks, popularna beloruska igra je dobila novo 9.17.1 ažuriranje koje nam je donelo mnoštvo novih stvari.

 Izvor: Promo/Wargaming

World of Tanks je ažuriran na verziju 9.17.1 i glavna stvar je da su nemački tenkovi dobili puno ljubavi, mnogi su pojačani a i dodata su tri nova tenka visokih nivoa, i to VK 100.01 (P) na tiru (nivou) VIII i Mäuschen posle njega na tiru IX koji se posle nastavljaju već postojećim monstrumom po imenu Maus na tiru X. Ovo je nova superteška mini grana koju odlikuje izuzetan oklop I mala brzina. Još jedan novi tenk je Pz.Kpfw. VII koji je gotovo isti kao VK 72.01 (K) koji se delio kao nagrada za klanske bitke, sa jednom razlikom a to je top. Novi tenk ima cev od 128 milimetara koja je preciznija i brže puni a stari VK ima top od 150 milimetra poput onoga na E100. Ovaj tenk dolazi posle VK 45.02 (P) Ausf. B na tehnološkom stablu.

World of Tanks - Update Review 9.17.1
Izvor: Wargaming Europe

Mnogi postojeći nemački srednji I teški tenkovi su dobili pojačanja, u oklopu, mobilnosti I penetraciji, od kojih bi izdvojili povećanu probojnost kratke 8.8 cevi sa 171mm na 194mm, smanjenu brzinu punjenja Panterovog poslednjeg topa sa 4.4 na 4 sekunde, kao i pojačan oklop kupole tenkovima iz porodice Tiger. Ostale promene možete videti ovde.

Besplatan World of Tanks klon ugrožen...

Engleski srednjaci I spori američki TD-ovi su dobili preko potrebna povećanja brzine a japanske grdosije Type 4 i Type 5 su dobili krateže od 150 mm.

Dva tenka su oslabljena i to Grille 15 kojem je povećano vreme punjenja, smanjena brzina unazad i depresija topa, kao i američki teškaš T110E5 kojem je oslabljena komandirska kupola i deo oklopa sa strane.

27 tenkova je dobilo novo HD ruho uključujući i legendarni TOG II

Ostale izmene uključuju i šest prerađenih minimapa, unapređene indikatore paljbe, unapređen detaljan prikaz štete, i mnogo drugih sitnijih zahvata u cilju poboljšanja iskustva u igri.

Mod utvrđenja je takođe pretrpeo izmene, učinjen je dinamičnijim i interesantnijim manjim klanovima, takođe je dodata i mogućnost regrutovanja legionara.

Poznati WoT igrač umro tokom partije uživo

Sve u svemu ovo nije bilo neko revolucionarno ažuriranje, ali je malo izbalansiralo neke tenkove kojima je to bilo potrebno i učinilo je igru interesantnijom.

Sada čekamo 9.18 kada bi se trebali pojaviti tir X laki tenkovi, kao i rebalans postojećih, što će dosta izmeniti igru i nadamo se učiniti je još zabavnijom. U budućnosti nas očekuje i rebalans artiljerije što će obradovati mnoge

Šta vi mislite o novom ažuriranju? I čemu se nadate u budućim verzijama ?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitteri Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi