Novi PREY dobio datum izlaska, nakon 11 godina! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi PREY dobio datum izlaska, nakon 11 godina!

Ove godine ponovo ćemo igrati jednu od najboljih igara - PRAY - u novom izdanju!

  Izvor: Promo/PREY

Rimejk čuvene horor pucačine PREY iz 2006. godine najavljen je tokom leta 2016. na E3 sajmu. Umesto punokrvnog nastavka, dobićete potpuno "reizdanje" prvog dela, koji će, kako stvari stoje, imati veoma malo veze s prvom igrom.

Igrajte RE7 dok čekate PREY - STRAVIČAN JE!

Još uvek ne znamo puno detalja o samoj igri, ali ono što smo saznali jeste datum izlaska. Igra nam stiže već ovog proleća, tačnije 5. maja, objavio je Play! Zine.

U najnovijem videu za igru, nalazimo se u okruženju Talos I svemirske stanice za istraživanje i sada možemo videti već vrlo konkretan gejmplej. Vidimo malo pucanja, malo rešavanja problema i malo “šejpšiftinga”. Nismo tačno sigurni kakva je veza između stanice Talos I i stanice TranStar, koju smo imali prilike da vidimo u jednom ranijem videu (evo ga ovde), ali ćemo to sasvim sigurno saznati u samoj igri.

Prey – Gameplay Trailer #2
Izvor: Bethesda Softworks.

U svakom slučaju, do 5. maja ima još oko 3 meseca, a do tada nam ostaje samo da uživamo u video segmentima koji će stizati i sačekamo da izađe igra. Autori su nam obećali da će se potruditi da ona pri izlasku radi mnogo bolje nego što je to bio slučaj sa Dishonored 2.

P.S. Glavni lik se zove Morgan i bori se protiv nekakvih čudnih bića na istraživačkoj stanici, hmmm… gde li smo to već videli? ;)

Ovde pronađite odgovore na neka od PREY 2017 pitanja:

Answering Prey's Lingering Questions
Izvor: Game Informer.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA