Top Eleven igra: Najzad nešto novo! (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Top Eleven igra: Najzad nešto novo! (FOTO, VIDEO)

U okviru sportske igre Top Eleven 2016 pojavili su se i fudbalski savezi, progledajte kako sad igra funkcioniše.

 Izvor: Promo/Top Eleven

Napravi savez sa prijateljima i podigni takmičenje na novi nivo!

Kompanija Nordeus, kreator Top Elevena, početkom juna najavila je novu opciju, mogućnost stvaranja Saveza. Po prvi put se u igrama u oblasti fudbalskog menadžmenta na ovaj način produbljuje društveni aspekt i igračima omogućava da prave svoje fudbalske saveze i pozovu prijatelje da im se pridruže.

Igrači će moći da isprobaju svoje menadžerske veštine - kao i njihovi prijatelji - protiv drugih saveza iz celog sveta tokom vikend turnira. Prvi turnir Saveza počeće 11. juna, a utakmice će se održavati od subote do nedelje, omogućavajući Top Eleven menadžerima da se takmiče u svojim individualnim ligama i kupovima tokom nedelje.

Nova opcija omogućava Top Eleven menadžerima iz celog sveta, kojih ima više 140 miliona, da naprave Saveze sa četiri do šest prijatelja. Kao i kod učešća na turnirima radi napredovanja u Divizijama Saveza, postoji i mogućnost komunikacije (chat) tokom igre, stimulisanja prijateljskih timova bonusima, međusobnog pozajmljivanja najboljih igrača i dobijanja nagrada tokom igre za uspeh na turniru.

Uz novi nivo saradnje i udruživanja sa prijateljima, Top Eleven Saveze može da oblikuje osnivač. Poznat kao Kapiten Saveza, osnivač odlučuje o članstvu u Savezu i ko može postati Zamenik kapitena. Zamenici kapitena zauzvrat dobijaju zajedničku odgovornost za postavljanje, premeštanje ili uklanjanje nekog člana Saveza koji ne obavlja dobro svoj posao.

„Da biste postali najbolji menadžer na svetu, potrebni su vam sjajni igrači, sjajna taktika i sjajan trening“, rekao je Žoze Murinjo. „Ali, takođe vam je potrebna velika podrška - kao i sposobnost pružanja podrške drugima kada im je to potrebno. Ove veštine su sastavni deo Top Eleven Saveza, gde igrači mogu da testiraju sebe i svoje prijatelje u novim izazovima i za još veće nagrade“.

Ove komentare je pojačala izjava Mladena Markovića, dizajnera igara u Top Eleven razvojnom timu: „Lansiranjem Saveza, Top Eleven dobija potpuno novu dimenziju. Povratna reakcija koju smo dobili bila je toliko pozitivna da smo uvereni da će je naši igrači voleti koliko i mi. Uzbuđeni smo kada vidimo kako igrači dele svoju strast prema fudbalu učestvovanjem u turnirima sa prijateljima.“

Top Eleven 2016 je besplatan i dostupan za iOS, Android i mreži Facebook.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Top Eleven - Be a Football Manager.
Izvor: Top Eleven - Be a Football Manager.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi