Brišu nuklearno oružje iz Metal Gear Solid 5! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brišu nuklearno oružje iz Metal Gear Solid 5!

Konami počeo akciju razoružavanja nuklearnog oružja u MGS5: Phantom Pain!

  Izvor: Konami.

Jedna od tajnih scena u igri MGS5: Phantom Pain koju su oni koji zalaze u source kodove softvera pronašli, ali se do sada nije znalo koji su uslovi da se ona pokrene, konačno je od strane Konamija dobila zvaničnu potvrdu.

Naime, Konami od svih igrača traži da se otarase nuklearnog oružja u igri. Ukoliko se MGS5 svet oslobodi svog nuklearnog naoružanja, uslediće pomenuta scena. To neće biti baš tako lako, imajući u vidu da svi igrači zajedno na platformama na kojima je dostupna igra (PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360), moraju da sarađuju u ispunjenju ovog zadatka. Ovo nije mali broj ljudi, pošto poslednji podaci o prodaji govore da je MGS5 probio cifru od 5 miliona prodatih primeraka. Dobra vest je da se ova akcija odnosi na regionalne servere, pa broj nije toliko drastičan kao da se radilo o ukupnom broju svih igrača.

Interesantno je pratiti i Konamijeve zvanične brojke o nuklearkama u igri od kako je akcija počela. Prog novembra je situacija bila: PS4: 2.761, PS3 1.685, Xbox One: 525, X360: 1.011, PC (Steam): 36.552. Sada je u igri znatno manje nuklearnih bombi, a zvanični podaci od 25. novembra su: PS4: 352, PS3 250, Xbox One: 96, X360: 85, PC (Steam): 15.691.

Baš nas zanima da vidimo hoće li se Metal Gear Solid gejmeri ujediniti oko razoružanja nuklearnog oružja. Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

MGS5.
Izvor: Konami.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi