Gadosti koje su pravili igrači poznate igre | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gaming

Gadosti koje su pravili igrači poznate igre

Izvor mondo.rs
Izvor mondo.rs

Igrači priznali koje su to najveće gadosti koje su radili igrajući The Sims igre.

Igrači jedne od najpopularnijih igara, The Sims (u svim oblicima i nastavcima), otvorili su svoje duše i rekli koje su to najčudnije, recimo to tako, stvari koje su radili u ovoj igri. Ima tu svega, od goblina umetnika, preko davljenja ukućana do sastanaka sa smrću.

Na portalu The Independent se nalazi poduža lista gadosti, od kojih vam izdvajamo ovih nekoliko, dovoljno šokantnih!

Popunjavao grobna mesta

Igrač je, u želji da ispuni što više grobnih mesta i napravi svoje lično groblje, sagradio crkvu umesto kuće, uselio u nju osmočlanu porodicu, sklonio krov, bacio na njih vatru i sve ih zajedno ubio, dobijajući nakon toga prvih osam grobova za svoju kolekciju. Istu šemu ponovio je devet puta i dobio gomilu grobova, koje je kasnije obilazio sveštenik, kojeg je nakon svega uselio u istu tu crkvu u kojoj je ubijeno preko 70 ljudi. Sveštenik je umro nakon nekoliko dana, usled nespavanja, jer su ga progonili duhovi usmrćenih Simsa.

Sahrana u kupaćim kostitmima

Jedan igrač iz dosade je prvo u bazenu udavio svog Simsa, a onda je naterao njegovu ekipu da dođe na sahranu u kupaćim kostimima.

Supružnik iz pakla

Naišao je na prelepog ženskog Simsa i želeo je brak, ali ona je već bila udata. Umesto da se "smuva" s njom i vremenom učini da ostavi muža i razvede se, igrač je postao ortak s njenim mužem, nekako ga nagovorio da se preseli kod njega i onda ga ubio. Kasnije se uselio kod žene s početka priče u njenu ogromnu kuću i ubio ostale članove njene porodice, jer nije hteo da ih "održava"; a nije želeo da se odrekne kuće.

Tunge-munge do smrti

Postojao je taj jedan igrač, valjda postoji i dalje, koji je starije Simse ubijao koristeći se "tunge-munge do smrti" tehnikom, a onda je, njegov već mrtav Sims, dakle njegov duh, uspeo da se sprijatelji sa smrću i čak uhvati poljubac sa istom tom smrću, u letu...

Ubila ga isparenja

Sinčić Sims je buđenje za školu i školski atobus shvatao olako, pa ga je otac zatvorio u sobu 1 x 1, gde se on nekoliko puta upiškio, a onda umro u bari svog urina, od isparenja...

Oduzeli mu decu

Igraču su policija i socijalna služba oduzeli decu u igri nakon što je u stvarnom životu zaspao za tastaturom, a roditelji dece u igri ostali da igraju igrice do besvesti!

Umrli od gladi

Postojao je taj "umetnički" podzemni zatvor u kojem su "boravili" uglavnom slikari i jeli su u skladu s tim koliko su slika prodali tokom odsluženja kazne. Kako igrač kaže svi su poludeli i umrli od gladi.

Ovo je samo deo neverovatnih priča igrača The Sims, čiji ostatak možete pročitati OVDE. Ne zaboravite da vidite kako su The Sims izgledali na početku i danas.

Pratite nas na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi