Transformers G1: Awakening | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transformers G1: Awakening

Sjajna strategija koja će vas uvesti u svet orginalnih Transformersa na najbolji mogući način.

Naziv: Transformers G1: Awakening
Izdavač: Glu Mobile
Format: Mobilni
Žanr: Strategije
Broj igrača: 1

Sećate se filma Transformers? Bio je hit među decom, bez obzira na, za današnje standarde, očajnu animaciju i muziku. Vreme ga je pregazilo ali poznati likovi iz filma su nastavili svoj život u ogrici - Transformers G1: Awakening.

Ta strateška igra smeštena je u Transformers univrezum. Bumblebee, Megatron i kompanija, svi su tu, simpatično dizajnirani, baš kako ih se sećamo, u stilu ručno crtanih likova.

Međutim, oni su sada trodimenzionalni i bolje dočarani nego što ih se sećamo.

To se najbolje vidi u scenama borbi, koje se pojavljuju kada, pitem menija, izdate naređenje za napad svom Autobotu. Izaberete metu, komandu “attack” i uživate u impresivnoj video sekvenci u kojoj se roboti međusobno uništavaju.

Svaki robot u vašem posedu (koje možete da pozovete i nadogradite iz zauzetih izvora moći) ima svoje prednosti - bilo za borbu (blisku ili na daljinu), bilo za lečenje ili neku drugu aktivnost.

To se reflektuje kroz posebnu statistiku koja određuje koliko štete možete da nanesete tokom svake bitke. Ako uspete da pridružite i saveznike dobićete i poseban bonus za vatrenu moć. Možete se i transformisati u vozilo, što će povaćati vaše manevarske sposobnosti na uštrb napadačkih.

Taktičke mogućnosti nisu toliko raznovrsne kao u nekim sličnim igrama, ali je to ipak u dovoljnoj meri da vas drži prikovane za ekran mobilnog telefona. Svaka misija vam donosi određeni cilj koji treba ispuniti, kao što je zauzimanje određenog broja izvora moći ili uništavanje svih vaših neprijatelja.

Neki od tih zadataka su toliko pojednostavljeni, da se ponekad čini da bi se umesto Transformers G1: Awakening igra mogla zvati - Transformers:Moja prva strategija.

Takođe, uprkos jednostavnosti igranja, kontrole mogu da zadaju određene probleme, naročito kada treba izabrati metu pri samom vrhu ekrana.

Ali, postoji jako bitan faktor koji čini da zaboravite na ove probleme. Likovi i stil su toliko dosledni svetu Transformersa , da ćete bar zbog nostalgije želeti da na nastavite igranje ovog sjajnog naslova.

Tvorci ove igre su odlično preslikali atmosferu ovog univerzuma i pretvorili ga u fenomenalno strateško igračko iskustvo u kome ćete uživati bilo da ste fan ili ne.

Ovu odličnu igricu možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA