Final Fantasy II | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Final Fantasy II

Jedna od legendarnih igara, vrhunska avantura Final Fantasy II, sada je dostupna i u verziji za mobilne telefone.

Naziv: Final Fantasy II
Izdavač: EA Mobile
Format: Mobilni
Žanr: RPG
Broj igrača: 1


Kada odrastemo, često nam stvari koje su ostavljale snažan utisak na nas kad smo bili deca deluju malo i beznačajno, a nešto što nam je danima držalo pažnju postane nam potpuno nezanimljivo.

Objavljivanje kompleksne RPG igre na mobilnom uređaju se činilo kao nemoguća misija, kada se Final Fantasy II prvi put pojavio na NES sistemu davne 1988. Bile su potrebne 23 godine da bi se Final Fantasy II dovoljno "smanjio" da može da se smesti u džep.
Pogledajmo da li ćemo i da dalje moći da uživamo u njoj, kao nekad.

Priča iz Final Fantasy je već dobro poznata: četvoro mladih avanturista se upustilo u misiju svrgavanja imperatora mistične zemlje Palamesije, nakon što su njihovi roditelji nastradali od strane njegovih vojnika. Zvuči poznato, zar ne?

Iznenađujuće, ni kontrole ni sam gejmplej ne izgledaju zastarelo. Najviše vremena ćete provesti lutajući po različitim lokacijama u igri i prikupljajući informacije koje su od ključnog značaju za ostvarivanje vašeg konačnog cilja.

Igra koristi intuitivni sistem koji vam omogućava da "memorišete" svaku važnu belešku tokom konverzacija, i da ih kasnije upotrebite na nekim drugim karakterima koje ćete sretati.
Bitke, sa druge strane, imaju potencijal da podele igračku populaciju - to je odlika ove igrice od samog nastanka franšize.

Sistem iskustvenog napredovanja (specifična statistika unapređuje one parametre koji su povezani sa potezima koje zaista pravite) čini ovu igru znatno težom od sličnih RPG izdanja.
Proces biranja linije napada i izbor potencijalnih meta tokom masovnih bitki je maksimalno pojednostavljen i izvodi se uz pomoć kursorskih tastera i tastera "5", ali sistem koriščenja dodataka je ono što će predstavljati problem za novopečene igrače.

Redovi i redovi dijaloga koji nisu baš komforni za čitanje na ekranu mobilnog telefona, i vizuelni utisak velikog šarenila koji igra ostavlja su dovoljni da vam otkriju da se radi o starom naslovu, ali ni to ne može da promeni činjenicu da se radi o sjajnoj igri.

Final Fantasy II ostaje velika i kompleksna igra koju su izdavači jako dobro smestili na novu platformu, i tako učinili srećnom armiju vernih fanova serijala, iako ni novi igrači neće biti razočarani ovim naslovom, ako mu se malo posvete.

Ovu igru, kao i mnoge druge, možete preuzeti na MONDO download portalu.

(MONDO)

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA