REŠENJE ZA SLAB I ZAGUŠEN WI-FI SIGNAL: Ovaj sistem pokriva 370 kvadratnih metara i povezuje do 254 uređaja | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REŠENJE ZA SLAB I ZAGUŠEN WI-FI SIGNAL: Ovaj sistem pokriva 370 kvadratnih metara i povezuje do 254 uređaja

Vaše je samo da odaberete - jedan ili dva i da sve povežete u jednu Wi-Fi mrežu!

 Xiaomi Mesh System AX3000 7 Izvor: SMARTLife / Xiaomi

Xiaomi Mesh System AX3000 omogućava povezivanje svih uređaja na većim površinama (do 160 MHz), što će biti idealno za kuće i velike stanove površine do neverovatnih 370 metara kvadratnih!

Sistem podržava istovremeno povezivanje do 254 uređaja različitih standarda, Wi-Fi opcija i karakteristika, što će sve biti regulisano automatskim optimizovanjem Mesh rada.

Možda će vas zanimati

U paketu ćete dobiti dva Mesh uređaja kako biste proširili svoj wireless signal na veću površinu.

Opciono se može nabaviti tj. kupiti i samo jedan uređaj, ako vam je površina kuće ili stana manja od maksimalnog potrebnog kapaciteta do 370 metara kvadratnih.

Novi bežični sistem je idealan za pametne kuće u kojima postoji veći broj senzora, koji se spajaju na internet. Prelazi sa jednog Mesh uređaja na drugi su neosetni i automatski, a podržan je najveći broj uređaja koje imamo danas kod kuće - pametni telefoni, laptopovi, kompjuteri, tableti, muzički plejeri ili zvučnici, pametni kućni aparati i slično.

Xiaomi Mesh System AX3000 je dizajniran za napajanje pametnih uređaja za kompletnu kuću, pa upravo zbog toga i nudi snažnu i pouzdanu pokrivenost dvopojasne Wi-Fi 6 mreže.

Bez obzira na to koliko je uređaja povezano i pokrenuto, sistem će osigurati optimizovane performanse mreže i smanjenu latenciju tj. kašnjenje s 1024QAM modulacijom, kao i podrškom za tehnologije OFDMA i 2x2 MIMO.

Ovaj drugačiji sistem pametne mreže podržava i automatsko prebacivanje mreže kako bi se osigurao roaming kad se korisnici kreću po različitim prostorijama. Uređaj čak da može pokrene i automatski postupak samostalnog popravljanja radi reorganizacije mreže kad god se uređaj otkrije izvan nje, a korisnici će ostati povezani na Wi-Fi 6 non-stop.

Sistem i pojedinačne komponente, povezivanje, praćenje rada i rešavanje problema moguće je vršiti preko Xiaomi Mi aplikacije za pametnu kuću, koja je dostupna svim Android korisnicima.

Cena Mesh sistema je od 149 evra, ali još uvek čekamo da se pojavi kod nas u ponudi.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 2

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sanel

Samo lupite unifi ap ac lr i resite problem. Ova cuda ne resavaju nista.

Bendr

Ukoliko ste sposobniji sa it opremom, kupite par mikrotik ure