Stalno žurimo i ne stižemo ništa! Dva nova mesta u Beogradu pružaju mir i priliku za susrete | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stalno žurimo i ne stižemo ništa! Dva nova mesta u Beogradu pružaju mir i priliku za susrete

Izvor Promo

Otkrivamo vam dva nova mesta susreta u Beogradu!

 Dva nova mesta u Beogradu Izvor: Promo

Danas, u 21. veku sve je postalo instant, brzo, jurimo za vremenom od kad se probudimo ujutru. Posao, deca, prijatelji, obaveze – sve želimo da postignemo za 24 sata.

Tehnologija nam u tome pomaže. Olakšava nam svakodnevicu i ukoliko znamo da se okrenemo pravim gedžetima, možemo da uštedimo na vremenu. Laganim, ali sigurnim koracima koračamo u budućnost i na tom putu sve se više susrećemo sa brojnim olakšicama.

Beograd nam pruža toliko toga, nova mesta, nove mogućnosti, nova dešavanja… Grad iz dana u dan raste, razvija se i dobija neočekivana mesta susreta različitih ljudi, kultura i energija. Oduvek je Beograd važio za raskršće puteva, gde su svi prolazili, neki se zadržavali, a drugi punih džepova utisaka nastavili dalje.

Pa tako, prestonica je dobila dva nova mesta susreta koja će Beograđanima i posetiocima da pruži osećaj kakav im nedostaje da se povežu jedni sa drugima. Tržni centar Delta i Ušće Shopping Centar bogatiji su za dva nova IQOS butika koja otvaraju vrata svim punoletnim korisnicima IQOS nikotinskih proizvoda, ali i onima koji žele da pronađu bolji izbor za sebe.

  Izvor: Promo

Posetili smo ih i uverili se koliko je malo dovoljno da se čovek oseti slobodnim i pronađe svoje mesto mira među užurbanim Beograđanima. Naše novo mesto susreta, mesto gde se brišu sve granice i mesto gde se prelazi na novi izbor nam je korak bliže. Šarenolikost boja koja izvire iz svih IQOS uređaja kao i udobnost imaju još jednu tajnu koja ih čini posebnom. To je umetnost!

IQOS brend koji je uveliko u budućnosti i to bez duvanskog dima odlučio je da napravi drugačiji korak napred. Uspeo je da inspiriše umetnike, muraliste Mariju i Stevana Šoln iz ateljea Šoln, i poznatu dizajnerku Aleksandru Duende, vlasnicu modnog brenda Daire koji su uspeli da prikažu Beogradski duh kroz umetničko delo. 

  Izvor: Promo

"Beograd ima taj 'šmek' kome ljudi ne mogu da odole, čak i onda kada im se nešto u njemu ne sviđa. Ima neukrotivu dušu koja je uklesana u kaldrme, nebodere, mostove i koja se oseća u vazduhu, najviše na proleće. Beograd je romantičan grad, iako nikada nije ličio na Pariz niti će, ali se čini kao da ni ne želi jer bi i to bilo previše očigledno. Pa da izvedemo zaključak iz toga šta je ovaj naš rad – to je rad koji vašoj mašti daje prostora da osetite emociju, pravu beogradsku, ma kakva ona bila, ali je emocija i nikada ravnodušnost", opisala je Beograd i svoju inspiraciju Aleksandra Duende.

"Beograd je megalopolis bez granica, grad u kome smo kroz odrastanje naučili da ništa nije nemoguće, pa zašto bi bilo nemoguće da reka bude plava, ili da street art bude mainstream", i dodali: "Beograd inspiriše i kada to svesno od njega tražimo, ali i veoma neposredno, sve nas koji u njemu živimo i stvaramo. Ovaj rad je jedan od onih kada sasvim neočekivano sažmemo u svojim idejama sve ono zbog čega Beograd danas volimo", nadovezala su se Marija i Stevan Šoln.

  • IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA