NOVI TIP KURIRSKE DOSTAVE KOD NAS: Od vrata do vrata za samo sat vremena i to preko aplikacije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI TIP KURIRSKE DOSTAVE KOD NAS: Od vrata do vrata za samo sat vremena i to preko aplikacije

Nova kurirska usluga stigla u Beograd - nema više čekanja, isporuka stiže u proseku za sat vremena.

 Yandex Go taxi i kurirska dostava cene i opis Izvor: Yandex

Novi servis za dostavu pošiljki po principu od vrata do vrata' Yandex Go stigao je u Beograd, a prethodno je Yandex Go servis postao dostupan u Novom Sadu.

Ipak, sada je prvi put na našem tržištu omogućena dostava širom grada u proseku za sat vremena od momenta poručivanja pošiljke, a plaćanje je dostupno gotovinom ili karticom.

Možda će vas zanimati

Na konkretnom primeru to znači da ukoliko jedna računovodstvena agencija iz Višnjičke Banje želi da pošalje paket klijentima u centru grada, to može da učini nakon samo dva klika u aplikaciji Yandex Go u okviru opcije Kurir, i otprilike za 30 minuta pošiljku će partneri ovog servisa da dostave na željenu adresu.

Sličnu prednost imaće svi oni koji poručuju ili šalju robu preko interneta, a dobra vest je da zahvaljujući ovoj usluzi, više neće morati da čekaju na dospeće nekoliko dana kao do sada.

Tokom promotivnog perioda, popust na cenu usluge je 30 odsto.

Kako se koristi Yandex Go Kurir

Čitav postupak u aplikaciji je veoma jednostavan. Da bi se došlo do opcije za isporuku, potrebno je samo da se unese broj telefona primaoca, koji će potom dobiti SMS poruku sa linkom. Preko tog linka moguće je pratiti pošiljku duž rute i po potrebi kontaktirati kurira u bilo kom trenutku.

Da biste poslali paket, procedura je takva da kurir dolazi na adresu pošiljaoca, preuzima pošiljku i dostavlja je na vrata primaoca. Ovakva vrsta usluge od vrata do vrata je uključena u cenu, a ujedno štedi vreme.

Prilikom isporuke potrebno je da roba bude upakovana na odgovarajući način, u koverat, kutiju ili paket. Kada je reč o dimenzijama, neophodno je da pošiljka može da stane u automobil, kao i da ne bude teža od 20 kilograma. Korisnici usluge na ovaj način mogu da pošalju pakete, kofere, cveće, dokumenta, torbe, ali ne i bicikle, mašine za veš ili podne lampe.

 Yandex Go taxi i kurirska dostava cene i opis Izvor: SmartLife / Yandex Go Srbija

Obučeni kuriri, spremni da pomognu

Potrebno je napomenuti da su svi kuriri partneri Yandex Go i da su prošli posebnu vrstu treninga i obuke o tome kako se na kvalitetan i profesionalan način pruža ova vrsta usluge, odnosno kako je potrebno da reaguju u određenim zahtevnim situacijama, kao što su slučajevi kada primalac nije u mogućnosti da preuzme paket.

Nakon obuke, kuriri polažu test, a tek po uspešnom završetku dobijaju pristup sistemu.

Besplatna Yandex.Go aplikacija na srpskom jeziku je dostupna za IOS, Android i Huawei AppGallery uređaje u Beogradu i Novom Sadu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA