NOVI NAČIN KUPOVINE: Dodirnite i doživite sve što želite da kupite uživo ili onlajn | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI NAČIN KUPOVINE: Dodirnite i doživite sve što želite da kupite uživo ili onlajn

Kompanija ALUMIL predstavlja novi koncept izbora proizvoda i materijala, koji podrazumeva upoznavanje sa proizvodom uživo ili onlajn pre same kupovine.

  Izvor: SmartLife / ALUMIL Srbija

Kad je izbor novih prozora, vrata, žaluzina i roletni ili ograde u pitanju izbor ne samo da nije lak, nego nekad čak niste ni u prilici da kvalitetno pogledate i doživite to što kupujete.

S obzirom na to da su u pitanju izuzetno kompleksne stvari, kakve su sistemi za zaštitu od sunca, liftovi ili sistemi za oblaganje podova mogućnost da se detaljno upoznate sa onim što želite da kupite, kao i mogućnost da nešto od toga vidite u onlajn turi ili uživo je zaista ključna.

Možda će vas zanimati

Na taj način ne samo da svodite mogućnost greške na minimum, nego ste u prilici da dobijete stručnu pomoć od ljudi koji su sve ovo što smo spominjali i napravili.

A, ko zna bolje o onome što prodaje od onoga ko pravi to što prodaje, zar ne?!

Iz tog i mnogo drugih razloga kompanija ALUMIL je i kod nas uvela novi koncept kupovine njihovih proizvoda sa kojima korisnici imaju priliku da se “upoznaju“ uživo, dobiju odgovore na sva svoja pitanja i donesu odluku, koja će biti na radost svih.

Izložbeni saloni ALUMIL

U kompaniji ALUMIL u potpunosti razumeju značaj konsultacija prilikom testiranja i korišćenja proizvoda koje kompanija razvija za svoje korisnike, i to pre konačnog izbora.

Iz ovih razloga su u kompaniji ALUMIL otvorili izložbene salone koji mogu da pruže jedinstveno iskustvo i doživljaj svakom posetiocu, bilo da on želi nešto da sazna, kupi ili otkrije.

Mreža ALUMIL izložbenih salona

Snažno međunarodno prisustvo ALUMIL-a pokrenulo je potrebu za otvaranjem lokacija u kojima bi kupci mogli da vide ALUMIL sisteme i razgovaraju o njima sa predstavnicima kompanije.

Zbog toga specijalizovano osoblje u lokalnim izložbenim salonima ima veliko stručno, ali i praktično znanje ne samo o ALUMIL proizvodima, već i o posebnim elementima svakog tržišta, pružajući visokokvalitetnu prilagođenu uslugu.

Doživljaj u ALUMIL salonima

Posetilac koji je rezervisao posetu dolazi u izložbeni prostor i dočekuje ga jedan od konsultanata. Nakon početne diskusije o samim razlozima posete i zahtevima za potrebe kuće ili profesionalnog prostora, konsultanti u izložbenom salonu upoznaju posetioca sa adekvatnim proizvodima.

Unutar izložbenog salona kupac ima priliku da koristi razne uzorke ALUMIL proizvoda u stvarnim dimenzijama, dodirne ih ili testira njihovu funkcionalnost, dok specijalizovani savetnik ostaje na raspolaganju kako bi odgovorio na svako pitanje. Tokom obilaska, posetioci su u mogućnosti da uporede proizvode i uz stručnu pomoćí identifikuju sistem koji odgovara njihovom projektu.

Virtuelne ture

Prošla godina, sa pandemijom koronavirusa koja je promenila globalni status kvo, jasno je dokazala da kompanije mogu da koriste tehnologiju da stupe u kontakt sa svojim kupcima, čak i u teškim situacijama.

U ALUMIL-u su već išli tim putem i od početka pandemije omogućili su virtuelne obilaske salona. Naprednim virtuelnim obilascima prodajnih salona u Atini i Solunu u Grčkoj, posetioci ALUMIL veb stranice mogu da se kreću kroz proizvode, baš kao što bi to činili i da su zaista bili tamo!

Ova druga vrsta obilaska daje posetiocima prvi doživljaj ALUMIL sistema, bez potrebe za napuštanjem kuće! Čak i ako neko zakaže posetu fizičkim objektima, virtuelna tura može pružiti određeni aspekt onoga što će posetilac videti kada dođe u izložbeni prostor. Konačno, virtuelne ture su veoma korisne za ljude u regionima u kojima ALUMIL još uvek nije napravio izložbeni salon. Tako svaki kupac, bez obzira na to gde živi, može da doživi prodajne salone i sazna više o proizvodima i na taj način unapred isplanira svoju posetu pravom izložbenom salonu.

ALUMIL izložbeni saloni su dizajnirani za vas

Izložbeni saloni ALUMIL-a kombinuju upravo sve elemente koji čine ovu kompaniju posebnom:

  • visok kvalitet
  • izvrsna usluga
  • istraživanje za potrebe kupaca i, naravno
  • strast prema onome što rade.

Stalnim usavršavanjem naših prodajnih salona i opcija koje pružaju ALUMIL uspeva da pojača doživljaj i iskustvo kupaca, imajući za cilj da posetiocima ostave najbolji utisak i sve odgovore o potrebama njihovog prostora.

Pogledajte kako vam sve pomaže ALUMIL:

Alumil sistemi zvučna izolacija VIDEO
Izvor: Alumil Srbija
Alumil sistemi Dugotrajnost VIDEO
Izvor: Alumil Srbija
Alumil sistemi Zvučna izolacija VIDEO
Izvor: Alumil Srbija

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA