Partnerstvo!

Posle Fudbalskog saveza Srbije "pao" i FIFA World Cup u Kataru!

Autor Marko Čavić

Kompanija iz Kine gradi svoj imidž sa velikim partnerima.

Izvor: VIVO

Pre nekoliko meseci vivo je postao sponzor Fudbalskog saveza Srbije, a ubrzo zatim upoznali smo i vivo X80 Pro koji se prodaje i kod nas.

Nakon toga stigao nam je i vivo X80 Lite, koji je nedavno predstavljen u Beogradu, a sad nam stiže još jedna lepa vest - vivo je i zvanično mobilni telefon Svetskog prvenstva u Kataru!

FIFA World Cup 2022 počinje za manje od dva meseca, a Katar se sprema da na spektakularan način ugosti brojne obožavaoce fudbala i očigledno mobilnih telefona.

Partnerstvo je najavljeno tokom vivo X Fold+ prezentacije, savitljivog mobilnog telefona koji nasleđuje vivo X Fold i koji se još uvek ne prodaje u Evropi. Kompanija vivo će svoju ekspertizu i uređaje omogućiti FIFA predstavnicima i osoblju koje organizuje Svetsko prvenstvo u Kataru, kako bi, kako se kaže "na najbolji mogući način mogli da iskoriste prednosti moćne opreme". Zauzvrat vivo će iskakati sa svih televizora, na svim zvaničnim FIFA World Cup reklamama i tokom prenosa utakmica.

Od 2014. godine vivo kompanija je počela da posluje u preko 60 zemalja sveta i partnerstvom sa FIFA World Cup 2022 timom očekuje se da će biti u prilici da prikaže svoj brend pred oko pet milijardi ljudi, uključujući 400 miliona onih koji već koriste vivo telefone.

Ima li vivo korisnika među našim čitaocima, kakvi su utisci?