Kanadska DNS kompanija otvorila Centar u Srbiji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanadska DNS kompanija otvorila Centar u Srbiji

Centar će nuditi podršku i usluge iz oblasti integracije razvoja klijentima kompanije BlueCat u EMEA.

 BlueCat kanadska kompanija otvorila Centar u Beogradu Izvor: BlueCat

BlueCat, Adaptive DNS kompanija, najavila je otvaranje prvog Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu. Nova kancelarija otvorena je 16. januara i predstavlja proširenje tima za korisničku podršku kompanije BlueCat, uključujući Premier i Enterprise Customer Support, programe za korisničku podršku za kompanije.

Novi Centar za brigu o korisnicima i razvoj integracije (Customer Care and Integration Development Center) u Beogradu će pomoći kompaniji BlueCat u naporima da zadovolji rastuću međunarodnu potražnju za platformom za DDI upravljanje – ključnim softverom za mrežnu infrastrukturu koji unapređuje pristup mreži, kontrolu, automatizaciju i bezbednost. Upravljanje DNS, DHCP i IP adresama poznato je pod zajedničkim nazivom DDI i obezbeđuje osnovne usluge koje omogućavaju komunikaciju u okviru mreže.

"Podrška koju pružamo korisnicima širom sveta podrazumeva da im budemo bliži, da razumemo jedinstvenost njihovih problema i da smo dostupni kada smo im potrebni", kaže direktor sektora za brigu o korisnicima u kompaniji BlueCat, Petrisa Pecnik. "U Srbiji smo pronašli talentovane ljude sa pravom kombinacijom veština i stvarnih iskustava sa mrežnim tehnologijama, od telekomunikacija do multi i hibridnog klauda".

Tim zadužen za razvoj integracije u okviru ovog centra omogućiće kompaniji BlueCat da ubrza i proširi isporuku integracije softvera treće strane (na primer ServiceNow, VMware, Splunk, Cisco Umbrella itd) koji igraju ključnu ulogu kada je u pitanju pružanje pomoći korisnicima i njihovo razumevanje ciljeva automatizacije mreže i bezbednosti.

"Od svog osnivanja pre više od dvadeset godina, kompanija BlueCat nudi najbolja rešenja u okviru industrije za DNS, automatizaciju mreže i bezbednost — putem integrisane softverske platforme za DDI upravljanje— za najveće svetske organizacije", kaže generalni direktor kompanije, Stiven Devito. "Naši potrošači se oslanjaju na kompaniju BlueCat za pružanje besprekornog, pravovremenog i bezbednog online pristupa multi i hibridnom klaudu i lokalnim okruženjima koja su potrebna za modernizaciju isporuke aplikacija i IT infrastrukture".

Novi tim pridružuje se kompaniji koja je prepoznata kao "odlično mesto za rad" (Great Place to Workd) sedam godina za redom.

"Raduje nas dolazak novih zaposlenih u Srbiji u kompaniju BluCat, gde su naša dostignuća moguća samo zato što podstičemo naše timove na saradnju i doprinos", kaže Šeril Kerigen, direktorke HR sektora. "Oduševljeni smo odzivom talentovanih inženjera za korisničku podršku i softver inženjera u Srbiji i nastavljamo da tražimo talentovane ljude za druga radna mesta u našoj novoj kancelariji u Beogradu".

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

sasa

Nije bas tako. Neko tamo je udat za Srbina i predlozio je Srbiju za investiciju u okviru plana sirenja, i tek onda je "pronadjena kombinacija vestina kod stanovnistva" ali jos vaznije, kod nas su najmanje plate u IT-u u regionu posle Makedonije i Albanije, koje nemaju ni priblizno razvijenu telekomunikacionu infrastrukturu kao mi. Sustina - jeftina radna snaga!!!!!