OBJAVLJENA ZVANIČNA LISTA: Pobednici i gubitnici po broju prenetih mobilnih i fiksnih brojeva | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBJAVLJENA ZVANIČNA LISTA: Pobednici i gubitnici po broju prenetih mobilnih i fiksnih brojeva

Tokom prva tri meseca preneto je 8.600 brojeva telefona između mobilnih operatora, što je manje, nego u tri meseca pre toga.

Prema RATEL podacima u drugom tromesečju pri prenosu brojeva fiksne telefonije najbolji skor postigla je Moja Supernova, dok je kod mobilnih operatera najuspešniji bio A1.

Supernova je dobila 2.026 novih brojeva iz drugih mreža, a izgubila je 251 broj, te je to pozitivan skor od 1.775 korisnika.

Možda će vas zanimati

A1 ima 3.086 korisnika više nego u prethodnom periodu, jer je iz te mreže preneto 6.055 brojeva, ali je u nju došlo 9.141.

Formalno najveći gubitnik u ovom periodu kod fiksne telefonije bio je Telekom Srbija koji ima 2,7 hiljada manje korisnika, ali istovremeno Moja Supernova kao brend iste grupe raste.

Kod mobilne telefonije najveći udarac u drugom tromesečju pretrpela je Telenor sa četiri hiljade korisnika manje.

U prva tri meseca, navodi se u izveštaju RATEL-a, preneto je 8.600 brojeva odnosno 2.800 mesečno, što je manje nego u poslednjem kvartalu 2020. godine.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 3

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Predrag

Već nekoliko godina predlažem MTSu da uvede pretplatu na 3,6 ili 9 meseci jer ljudi nisu zimi u vikendica a. Pri tome cena može da bude nešto viša.

Banda

Ovaj plavi operater je najveće zlo prevarantsko. Samo se prave nevini i čekaju da dođje do suda, a to je teška muka. Znaju da su naše inspekcije nesposobne za rad pa to koriste na štetu svojih korisnika. Ja ih prijavim inspekciji, inspekcija ih zovne i oni im kažu da je sve u redu, inspekcija ne proverava, i ja posle nastradam i moram sa idem na sud. Ostatak države samo kaže “nismo nadležni”. A plavi samo broje milione…

Nisi ti za plavog operatera

@Banda Jadan ti žrtva... Oćeš sve u životu ali za džabe... Ima takva mreža kod nas (jedno slovo jedan broj) za takve poput tebe, pa ti lepo pređi kod njih. Tamo je sve za džabe, a signal ćeš da imaš svaki treći dan... možda.