PRENOŠENJE BROJA U DRUGU MREŽU HIT KOD NAS: Korisnici birali mreže drugih operatora i u fiksnoj i u mobilnoj telefoniji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRENOŠENJE BROJA U DRUGU MREŽU HIT KOD NAS: Korisnici birali mreže drugih operatora i u fiksnoj i u mobilnoj telefoniji

Skoro 25.000 korisnika odlučilo je da prenese broj u drugu mrežu u samo prva tri meseca 2021. godine.

  Izvor: SmartLife / Stefan Stojanović

Za tri meseca više od 24,8 hiljada građana prenelo je svoje brojeve mobilnih telefona iz jedne u drugu mrežu, navodi se u izveštaju koji je objavio RATEL.

Pozitivnu razliku između broja onih koji su došli u njihovu mrežu i otišli iz iste imaju VIP mobile (sadašnji A1) i Globaltel, dok su sa negativnim rezultatom Telenor i Telekom Srbija.

Možda će vas zanimati

A1 je u ovom preseljenju korisnika uvećao svoju količinu brojeva za gotovo 2,9 hiljade a Globaltel za nepunih 1,2 hiljade.

Telenor je ostao bez 2,9 hiljade brojeva, što je razlika između broja korisnika koji su svoj broj mobilnog odselili i onih koji su ga doselili, a Telekom Srbija bez gotovo 1,2 hiljade brojeva.

Na polju fiksne telefonije Telekom Srbije je ostvario negativan skor od šest hiljada korisna, ali je Moja Supernova napredovala za gotovo 1,5 hiljada korisnika.

Glavni dobitnici u seljenju brojeva fiksne telefonije su SBB sa preko dve hiljade korisnika koji su se doselili, i Orion sa doseljenih 1.860 brojeva korisnika.

Da li ste vi zadovoljni svojom mrežom? Planirate li preseljenje?

(Tanjug)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 8

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

NM

Vi pređite u Orion Telekom i nećete se pokajati!

Leskovčanin

Nekada je Telenor bio mag mobilne telefonije, onda su postali halapljivi i podigli cene paketa i telefona. Trenutno je dobar A1 ali i oni udu utom pravcu, najviše će profitirati Globaltel koji preuzima korisnike iz svih mreža jer trenutno nema velike cene paketa

NR

Cene paketa su preskupe i moraju da idu dole.