Pravo je vreme da iskoristite rast cene zlata | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pravo je vreme da iskoristite rast cene zlata

Cena zlata raste u vreme recesije, ekonomske krize i političke nestabilnosti - iskoristite to.

 Kako trgovati cenom zlata na internetu Izvor: SmartLife / KapitalRS

Cena zlata je od početka godine porasla za preko 50 dolara po unci, dok brojni faktori trenutno pogoduju zlatu.

Investiciono društvo KapitalRS, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da trguju cenom zlata preko interneta (takozvanim finansijskim ugovorima za razliku, engl. CFD), pripremio je besplatan vodič Kako trgovati cenom zlata online. Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatan vodič "Kako trgovati cenom zlata online" preuzmite ovde.

Čini se da globalni sukob raste. Sukob u Ukrajini ne pokazuje znakove jenjavanja. Napetosti između SAD i Kine oko Tajvana rastu.

Severna Koreja je prošle godine ispalila više raketa na Južnu Koreju nego u bilo kom prethodnom periodu, kao i na Japan, a američki ratni brodovi patroliraju tim područjem.

Trend ulaganja u zlato je u stalnom porastu. Podatak svetskog saveta za zlato govori da se od 2000. godine do danas taj trend uvećava 12 posto na godišnjem nivou.

Zlato inače postiže veće vrednosti u vreme recesije, ekonomske krize i političke nestabilnosti. Pokazala su to i dva poslednja skoka cena, onaj iz avgusta 2020. godine, kada je svet osećao ekonomske posledice pandemije, a onda u martu prošle godine, kada se, još uvek nedovoljno oporavljena od korona virusa, svetska privreda suočila s novim izazovima u vidu inflacije, ratnog stanja u Ukrajini i poremećaja u lancima snabdevanja.

Besplatan vodič “Kako trgovati cenom zlata online” preuzmite ovde.

Od maja 2020. zlato se držalo iznad 1700, pokušavajući da probije ispod tog nivoa samo devet puta. Svaki put kada testira nivoe ispod 1700, odmah bi se vratilo iznad tog nivoa, potvrđujući jaku oblast podrške ispod 1700 dolara.

Izvori: Bloomberg, Investing

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Svetislava Milutinovića, zaposlenog u Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investicionog društva pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 4

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

beogradska seljačina

Flesh for fantasy...

Verter

Samo fizičko zlato, ništa "investiciono", "online", itd...

Spartak

@Verter I sa fizičkim zlatom si u riziku ako si ostavio trag njegove kupovine (što je sa polugicama u Srbiji potpuno izvesna stvar dok sa dukatima možeš i da prođeš ispod "radara"). Ko malo poznaje istoriju SAD nad kojom gospodari isti klan kao i nad nama danas, videće kako je prolazila "boranija" između ratova za koju se znalo da drži zlato u privatnom vlasništvu. Kad ti društvo zapadne u robovlasnički sistem, nikakva imovina osim znanja ti nije sigurna od sistema.