NOKIA I HMD RADE NA BOLJOJ 5G I INTERNET OF THINGS MREŽI: Od autonomnih vozila do povezanih transportnih kontejnera | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOKIA I HMD RADE NA BOLJOJ 5G I INTERNET OF THINGS MREŽI: Od autonomnih vozila do povezanih transportnih kontejnera

HMD Global sarađuje sa kompanijama Nokia i CGI, jačajući svoju posvećenost IoT tržištu za kompanije

  Izvor: SmartLife / HMD Global

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavljuje dva strateška partnerstva koja će pomoći rast i razvoj njenih ponuda vezanih za korporativni internet stvari (IoT) koja su namenjena preduzećima širom sveta.

HMD Global će sarađivati sa poznatom finskom kompanijom za telekomunikacionu infrastrukturu Nokia i globalnom IT konsultantskom kompanijom CGI kako bi unapredila svoju posvećenost obezbeđivanju globalne 5G povezanosti, vrhunske bezbednosti, i pouzdanih inovacija za preduzeća.

Možda će vas zanimati

Vodeća infrastruktura u industriji

U sklopu partnerstva sa kompanijom Nokia, korporativna connectivity rešenja kompanije HMD Global će sada biti podržana čuvenom Nokia WING (Worldwide IoT Network Grid) tehnologijom.

Nokia WING je napredan servis za povezivanje koji operatorima i IoT mobilnim virtuelnim mrežnim operatorima omogućava da pružaju podršku svojim korporativnim klijentima uz IoT povezanost i upravljanje na globalnom nivou koje funkcioniše preko svih granica, mreža i načina upotrebe.

Tehnološka stručnost kompanije Nokia, kada je reč o globalnoj IoT povezanosti i 5G infrastrukturi, preduzećima obezbeđuje pouzdan i za budućnost spreman tehnološki oslonac za IoT upotrebu dok rastu i razvijaju se.

Intuitivno IoT upravljanje

HMD Connect Pro preduzećima omogućava da upravljaju sa do desetine hiljada povezanih uređaja zahvaljujući portalu za upravljanje koji je lak za korišćenje. Kroz integraciju, preduzeća će u realnom vremenu dobiti uvid u status svih povezanih uređaja i IoT imovine, upravljati životnim ciklusima SIM kartica, i osigurati bezbednost u svakom trenutku.

Od povezanih vozila do povezanih kontejnera ili povezanog zdravstvenog sistema, preduzeća svih veličina mogu da koriste intuitivni, a opet moćan samouslužni portal kao komandnu tablu za nadgledanje svih IoT aktivnosti.

Zahvaljujući zajedničkim vrednostima kompanija HMD Global i Nokia koje su usmerene na neprekidnu povezanost i pojednostavljeno upravljanje preko granica, korisnici mogu da steknu konkurentsku prednost, povećaju produktivnost, sačuvaju bezbednost, i ostvare svoje IoT ambicije.

Čuvena tehnološka stručnost

Kroz ovo partnerstvo, kompanija CGI će u svoju ponudu uvrstiti korporativne ponude kompanije HMD Global, uključujući HMD Connect Pro, HMD Enable Pro, i hardver pametnih telefona kao deo celokupnog portfolija usluga za svoje klijente.

Kompanija CGI korisnicima pruža dubinske uvide u integraciju i omogućavanje rada sistema, zajedno sa analizom podataka koja je vodeća u industriji i cloud tehnologijama - sve ono što je ključno za moderno poslovanje.

Kompanija CGI je partner i izabrani stručnjak za pomoć klijentima u usmeravanju njihovog puta ka digitalnoj transformaciji, pružajući dodatnu vrednost kroz podršku stručnjaka i konsultantske usluge. Ovo partnerstvo će takođe integrisati bogatu inovativnu ponudu kompanije CGI u postojeći portfolio korporativnih proizvoda kompanije HMD Global, kako bi se obezbedilo pružanje neuporedive bezbednosti, vrhunske efikasnosti, i dublje tehnološke interoperatibilnosti koju preduzeća današnjice zahtevaju.

Bezbednost i poverenje su od ključnog značaja za preduzeća u sve digitalnijem svetu. Saradnja sa industrijskim liderima u oblasti telekomunikacija i IT-ja garantuje da će preduzeća širom sveta - velika ili mala - nastaviti da veruju uslugama kompanije HMD Global.

Trenutni portfolio korporativne ponude kompanije HMD Global uključuje povezanost, upravljanje uređajima, i hardverska rešenja. HMD Enable Pro predstavlja Enterprise Mobility Management (EMM) rešenje koje omogućava kontrolu oprema za povezivanje na jednom mestu, što obezbeđuje neometano poslovanje. Intuitivan servis omogućava vidljivost svih povezanih uređaja u realnom vremenu - jedinstveno EMM rešenje.

HMD Connect Pro omogućava organizacijama globalno upravljanje svim SIM karticama unutar svoje flote kroz jedinstvenu konzolu za upravljanje. Servis je dizajniran tako da bude jednostavan za korišćenje, od korisničkog interfejsa do fleksibilne, transparentne, i konkurentne naplate.

Voljeni i pouzdani Nokia pametni telefoni su deo industrijski prepoznatljivog Android Enterprise Recommended programa. Kompanija HMD Global obezbeđuje savršenu ponudu uređaja za preduzeća svih veličina uz snažnu posvećenost inovacijama softvera i bezbednosnim ažuriranjima u trajanju od do četiri godine kako biste bili mirni.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA