Srpkinja u svetski popularnoj krimi seriji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinja u svetski popularnoj krimi seriji

Stana Katić u neverovatno dobrom krimiću „Kasl“.

  Izvor: mts

Upoznajte popularni detektivski dvojac u poznatoj kriminalističkoj seriji „Kasl“, koja može da se pohvali vojskom obožavalaca i sa čak 14 osvojenih prestižnih nagrada poput ALMA Awards, ASCPA filmske i televizijske nagrade i People's Choice Awards.

Svih osam sezona kriminalističke serije „Kasl“ možete već sada da gledate u okviru Pickbox paketa, na mts TV.

Kada uspešni, bogati, šarmantni i slavni pisac kriminalističkih romana Ričard Kasl, (Nejtan Filion) „ubije“ glavnog lika u svojoj knjizi, ubrzo počnu da se događaju neobjašnjiva ubistva u Njujorku. Izgleda da „Rik“ Kasl ima zastrašujućeg obožavaoca njegovih romana jer se ubistva događaju po identičnim scenarijima kao i u njegovoj knjizi.

Kejt Beket (Stana Katić) zaintrigirana je morbidnim slučajevima i zajedno sa Kaslom pokušava da zaviri u izopačeni um serijskog ubice.

Ono što će gledaoce sigurno najviše privući seriji jeste 39-godišnja glavna glumica, omiljena na našim prostorima zbog svog porekla. Stana je kanadska glumica, ali mi volimo da ističemo da su joj roditelji iz Dalmacije, srpske nacionalnosti, koji su „trbuhom za kruhom“ u vreme Jugoslavije otišli u beli svet, tačnije Ameriku.

U seriji se kao povremeni likovi pojavljuju i stvarni pisci kriminalističkih romana Stiven J. Kanel, Džejms Paterson, Denis Lehejn i Majkl Koneli,  i to na povremenim partijama pokera u Kaslovom stanu. Na njima obično komentarišu kriminalističke slučajeve koje Kasl prati i zadirkuju ga zbog njegovog odnosa sa Beketovom.

Sigurni smo da ćete uživati u neverovatnim akcijama ovog popularnog detektivskog dvojca. Zato se udobno smestite i počnite odmah da gledate kompletnih osam sezona serije „Kasl“ na Pickboxu, na mts TV-u!

Pickbox - Najava za seriju Kasl
Izvor: Pickbox

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA