Telekom Srbija dobio nagradu BIZNIS PARTNER 2016 | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija dobio nagradu BIZNIS PARTNER 2016

Telekom Srbija dobio nagradu BIZNIS PARTNER SPECIJAL za podršku efikasnijem poslovanju malim i srednjim preduzećima.

  Izvor: Telekom Srbija

Pod sloganom "U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner", kompanija Mass Media International već 22 godine tradicionalno dodeljuje nagradu Biznis Partner, sa ciljem da promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje i vode računa o društvenoj zajednici.

Kompaniji Telekom Srbija, pored nagrade BIZNIS PARTNER SPECIAL 2016 za podršku efikasnijem poslovanju malim i srednjim preduzećima, uručena je i posebna nagrada BEST PARTNER 2016, na osnovu tajnog glasanja laureata čime je kompanija zavredela i epitet najboljeg partnera.

Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk, obratio se rečima: "Dobili smo nagradu za podršku efikasnijem poslovanju malim i srednjim preduzećima jer smo u prethodnom periodu stavili značajan akcenat na pružanju i poboljšanju portfolia usluga i unapređenju ambijenta za njihovo poslovanje kako bismo im bili pravi partner, oslonac i podrška u svakodnevnim poslovnim aktivnostima".

 nagrada, telekom srbije, biznis partner, Izvor: Telekom Srbija

Regionalna nagrada BIZNIS PARTNER namenjena je svim poslovnim subjektima iz zemalja u regionu, bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva što obezbeđuje uslove da se male i srednje kompanije takmiče sa velikim biznisom.

(Telekom Srbija)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA