Video klub mts TV – poslastica za filmofile | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video klub mts TV – poslastica za filmofile

Volite film? Nemate vremena za bioskop ili za praćenje filmova koje emituju TV kanali? Rešenje je na samo par klikova daljinskim upravljačem daleko od vas, uz Video klub mts digitalne televizije.

  Izvor: mts.

Pored vrhunskog kvaliteta slike i zvuka, interaktivnog korisničkog menija i detaljne programske šeme svih kanala, dodatne TV usluge su najveća prednost mts televizije. Upravo jednu takvu uslugu – Video klub,mts nudi korisnicima svoje digitalne televizije i iskustvo gledanja omiljenih sadržaja dovodi na sasvim novi nivo.

Video klub je baza sa nekoliko stotina filmskih naslova svih žanrova i drugih sadržaja, koja pruža mogućnost da iznajmite filmove, serije, koncerte ili dokumentarne emisije upravo onda kada vama najviše odgovara.

Iznajmljeni sadržaj možete da gledate više puta tokom naredna 24 časa, a usluga je automatski aktivirana svim korisnicima, tako da je video sadržaj odmah dostupan.

VideoVideo klub mts TV – poslastica za filmofile

Da biste naručili film u glavnom meniju pronađite kategoriju Video na zahtev, odaberite sadržaj koji želite da gledate – film, seriju ili neki drugi sadržaj i kliknite na polje Gledaj, koje će vam pokazati cenu sadržaja i vreme na koje možete da iznajmite sadržaj. Nakon toga, pritiskom na dugme za kupovinu na vašem daljinskom upravljaču i potvrdom unosa vaše lozinke za kupovinu možete da uživate u iznajmljenom filmu.

Video klubu možete da pristupite pritiskom na dugme VOD na vašem daljinskom upravljaču, a iznajmljeni sadržaj možete da gledate ponovo od obeleženog mesta ili od početka.

Za više informacija o usluzi Video klub posetite sajt mts-a.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi