Pinkove Zvezdice pripejd | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pinkove Zvezdice pripejd

Aktiviraj svoj novi mts pripejd broj i uživaj u besplatnom You Tube-u, besplatnom saobraćaju i aplikaciji Pinkove Zvezdice.

  Izvor: mts.

Za sve ljubitelje popularnog takmičenja Pinkove Zvezdice uz svaku novu Pinkove Zvezdice pripejd karticu mts je omogućio:

  • - Pristup aplikaciji Pinkove Zvezdice koja ti omogućava da besplatno pratiš: sve epizode emisije Pinkove Zvezdice, ekskluzivni video materijal događaja iza scene i nove zanimljivosti vezane za emisiju, žiri i takmičare svakog dana. Korisnici kartice Pinkove Zvezdice pripejd ovu aplikaciju mogu da preuzmu sa Google Play-a, a uskoro i sa App Store-a.
  • - 15 glasova koji mogu da se realizuju SMS porukom ili kroz aplikaciju u završnici takmičenja. Besplatne SMS poruke za glasanje se automatski dodeljuju i važe 90 dana od dana aktivacije kartice.
  • - Uzmi besplatno tarifni dodatak koji obuhvata: 2.000 minuta za razgovore u mts mreži, 2.000 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 2 GB za prenos podataka u domaćem saobraćaju, koji važe 7 dana od dana aktivacije dodatka. Uzmi besplatno dodatak možeš da aktivirašu mts pripejd vodiču, pozivom na *100#, ili slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom UZMI na broj 687 i to u periodu od 90 dana od aktivacije kartice.
  • - Besplatan YouTube dodatak koji ti omogućava besplatan pristup You Tube-udo 1. septembra 2015. godine, kao i 100 MB dodatnog Internet saobraćaja koji se obnavlja automatski na svakih 30 dana tokom trajanja dodatka. You Tube dodatak možeš da aktiviraš u mts pripejd vodiču, pozivom na *100#, ili slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom YT na broj 687.

Pinkove Zvezdice pripejd kartica može da se kupi u nekoj od naših poslovnica, po ceni od 200 dinara.

Promocija važi za sve kartice koje se aktiviraju do 30. juna 2015. godine.

Za dodatne informacije o Pinkove Zvezdice pripejd kartici i pogodnostima koje vam ona pruža posetite sajt mts-a.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi