Kako da snimite omiljeni TV program? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Kako da snimite omiljeni TV program?

Izvor Telekom Srbija
Izvor Telekom Srbija

Ako niste u mogućnosti da gledate vaš omiljeni film, seriju ili neki drugi TV sadržaj, uz IPTV uslugu Snimanje sadržaja možete u bilo koje vreme da ga pogledate i to više puta na dan.

Koliko puta vam se desilo da se na TV-u prikazuje vaša omiljena serija ili drugi program koji ste želeli da gledate, a niste kod kuće ili ga neko od ukućana već gleda na TV-u. Upravo zbog toga je Telekom Srbija svojim korisnicima omogućio dopunu korisničkog iskustva IPTV servisa – uslugu Snimanje sadržaja.

Snimanje sadržaja vam omogućava da zakažete snimanje emisije koju nećete moći da pogledate u trenutku kada se bude emitovala ili za koju biste voleli da pogledate ponovo.

Aktivacija usluge je jednostavna i realizuje se kroz Open IPTV meni pomoću daljinskog upravljača. Nakon izvršene aktivacije, u okviru TV vodiča i njegove Programske šeme potrebno je da izaberete emisiju koju želite da snimite ili više njih, jer na ovaj način možete da zakažete snimanje više emisija koje su na programu u isto vreme.

VideoKako da snimite omiljeni TV program?

Snimljene emisije možete da premotavate unapred ili unazad, kao i da ih gledate u bilo kom trenutku u naredna tri dana, jednom ili više puta.

Spisak TV kanala na kojima je moguće naručiti snimanje sadržaja, cenu i dodatne informacije o usluzi možete da pogledate na sajtu Telekoma Srbija. Takođe, kanali čiji sadržaj je moguće snimiti su označeni crvenom tačkom u programskoj šemi IPTV vodiča.

Iskoristite ovu pogodnost IPTV servisa Telekoma Srbija i ne propustite nijednu vašu omiljenu TV emisiju uz uslugu Snimanje sadržaja.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi