Telekom Srbija vas poziva na „Licidersko srce“ | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija vas poziva na „Licidersko srce“

Telekom Srbija vas poziva na šesti međunarodni dečiji festival folklora „Licidersko srce“ koji se održava od 17. do 23.08.2014. u užičkom okrugu.

  Izvor: Promo.

Festivalske aktivnosti će se svakodnevno i paralelno odvijati na više lokacija, područje grada Užica, Zlatibora – Kraljeve vode, Požege, Mokre Gore, Bajine Bašte i Višegrada – Andrićgrada u Republici Srpskoj, BiH. Na ovogodišnjem festivalu učestvovaće oko 850 dece, uzrasta od 8 – 14 godina, iz Moldavije, Rusije, Poljske, Albanije, Gruzije, Francuske, Slovenije, Crne Gore, Republike Srpske i Srbije. Svakog jutra, sa početkom od 10.00 časova pored folklornih aktivnosti, koji su osnovni sadržaji festivala: koncerti, ceremonije otvaranja i zatvaranja festivala, svečani defilei, folklorne igraonice i animacije, očekuju vas i prateće manifestacije.

Tradicionalno, i ove godine Telekom Srbija u saradnji sa festivalom „Licidersko srce“ postarao se da iznenadi i zabavi svoje korisnike i posetioce. mt:s šator, sa štandom i promo timom očekuje vas u čak 5 gradova – ponedeljak 18.08. centralni trg u Užicu, svečano otvaranje, potom 19.08. Bajna Bašta, 20.08. Užice, 21.08. Zlatibor i 22.08. Užice, zatvaranje manifestacije. Sa početkom u 18-22 časa, u mt:s kutku vas očekuje promocija nove mt:s prepaid ponude kao i novih Telekom Srbija BOX paketa, takođe tu su i pokloni za posetioce.

Oblikujte prepaid tarifni profil prema svojim navikama i potrebama, u glavnom meniju mt:svodiča (*100#)pronađite i aktivirajte neki od promotivnih Uzmi dodataka. U okviru ponude Uzmi SVE dodatka možete se, po povoljnim cenama, pretplatiti na: Neograničeno +1 dan ili 7 danadodatak koji vam omogućava da obavljate razgovore u fiksnoj i mobilnoj mreži Telekoma Srbija, šaljete SMS poruke i koristite Internet u domaćem saobraćaju.

Box paketi Telekoma Srbija objedinjuju usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije. Od sada možete da imate skockane sve telekomunikacione usluge na jednom mestu uz jedan račun i povoljnu cenu. Dovoljno je da podnesete zahtev za Box pozivom na 19818 ili lično u nekoj od naših poslovnica.

Posetite mt:s kutak i festival „Licidersko srce“, povedite svoje mališane i dođite da se dobro zabavimo.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi