Da imate Net i kada nemate WiFi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da imate Net i kada nemate WiFi

Uz prepaid mobilni Internet imate najbolju kontrolu potrošnje svog Interneta. Dok uz prepaid Data SIM karticu možete da koristite Internet u pokretu na svom omiljenom tablet uređaju ili laptopu sa SIM slotom.

 Izvor: Promo.

Internet je danas uvek potreban bilo za posao ili zabavu, a brz i stabilan se danas podrazumeva. Kada niste kod svoje kuće ili vam WiFi nije dostupan, mt:s vam omogućava da surfujete po Internetu po znatno povoljnijim cenama uz Prepaid mobilni Net paket ili, ukoliko imate računar sa integrisanim modemom, uz Data SIM karticu.

Paket Prepaid mobilni Net sadrži modem i Data SIM karticu sa 4 GB inicijalnog kredita za prenos podataka koje možete da iskoristite 60 dana od aktivacije paketa. Po ceni paketa od 3.000 dinara, Data SIM kartica vam omogućava prenos podataka i slanje SMS poruka i važi 11 meseci od datuma aktivacije kartice, odnosno od poslednje izvršene dopune prepaid kredita.

Ukoliko vam Prepaid mobilni Net paket nije potreban zato što imate tablet ili računar sa integrisanim modemom, na raspolaganju vam je prepaid Data SIM kartica sa inicijalnih 300 MB za prenos podataka i 50 dinara kredita, koje možete da iskoristite 30 dana od dana aktivacije.

Cena Data SIM kartice iznosi 300 dinara i kada potrošite inicijalni kredit, vašu SIM karticu za prenos podataka možete dopuniti na bilo koji od uobičajenih načina za prepaid dopune.

U zavisnosti od vaših potreba, da biste surfovali po Internetu po povoljnijim cenama, možete da aktivirate Data plus prepaid dopunu i opredeliti se za jedan od Data plus paketa - od 500 MB, 1 GB ili 2GB.

Za više informacija o Prepaid mobilni Net paketu, Data SIM kartici i Data plus prepaid dopunama posetite sajt Telekoma Srbija i imajte uvek kvalitetan i pouzdan pristup Internetu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi