Još povoljniji roming uz m:tel tarifne dodatke | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arhiva

Još povoljniji roming uz m:tel tarifne dodatke

Izvor Telekom Srbija
Izvor Telekom Srbija

Jefinije razgovarajte, šaljite SMS poruke i koristite Internet dok ste u Crnoj Gori, u romingu u okviru m:tel mreže.

Sa dolaskom lepog vremena sve više se putuje, planira se letovanje ili vikend odmor. Zbog toga je mt:s za sve svoje korisnike koji putuju ili već borave u Crnoj Gori, omogućio povoljniji saobraćaj u okviru Telekom Srbija grupe (mobilna i fiksna mreža m:tel Crna Gora, mt:s, fiksna telefonija Telekoma Srbija, m:tel Republike Srpske i fiksna mreža Telekoma Srpske) aktivacijom m:tel roming tarifnih dodataka.

Sve što je potrebno da uradite jeste da u postpaid (*797#) ili prepaid (*100#) vodiču aktivirate jedan od m:tel tarifnih dodataka - m:tel Plus 10 ili m:tel Plus 30 tarifni dodatak, koji važi deset odnosno 30 dana od dana aktivacije.

m:tel roming dodatke možete da aktivirate i putem SMS poruke sa tekstom  mtel10d ili mtel30d na broj 7780 ako ste prepaid korisnik i korisnik tarifnog profila Kontrola troškova, odnosno na broj 7888 ako ste postpaid korisnik.

Za dodatne informacije o m:tel roming tarifnim dodacima, cenama i načinu aktivacije posetite sajt Telekoma Srbija ili pogledajte opciju Info u svom mt:s vodiču i ostvarite još povoljniji roming u Crnoj Gori uz m:tel tarifne dodatke.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi