Kupite sad!

FESTIVAL MOBILNIH TELEFONA: Najveće sniženje do sada sa poklonima, flash prodajom i posebnim promocijama

Dosta ste čekali - sad je vreme da kupite svoj omiljeni telefon po najboljoj ceni!

Izvor: SmartLife / VIVO

I ove godine GIGATRON organizuje Festival mobilnih telefona, koji će na jednom mestu i po sjajnim cenama okupiti najpopularnije brendove, među kojima su: Apple, HONOR, Huawei, Motorola, Samsung, Xiaomi i Vivo telefoni.

Tokom Festivala mobilnih telefona svi kupci biće u mogućnosti da kupe određene modele po neverovatnim cenama, a osim sniženja biće organizovane flash rasprodaje, kao i ponude koje traju samo 24 sata, a kupce očekuju i pokloni i brojna druga iznenađenja.

U Gigatron ponudi, kupce takođe očekuje i dodatna oprema po novim, nižim cenama, a izdvajamo slušalice za telefone, pametne satove i punjače, koji će upotpuniti doživljaje korišćenja novog pametnog telefona.

U nastavku dajemo vam pregled odabranih mobilnih telefona, koji su samo deo Festivala, o kojem sve detalje o ovim, ali i svim drugim uređajima u ponudi i dodatnoj opremi možete da pogledate na linku.

1

Huawei

Nova 9 8 GB / 128 GB

39,999 RSD (49,999 RSD)

Huawei telefoni iz „nova“ serije oduvek su uživali izuzetnu popularnost među fanovima Huawei brenda. Svojim nesvakidašnjim dizajnom i raskošnim OLED ekranom dijagonale 6,57 inča, nova 9 pripada onima koji su spremni da zasijaju kao prava zvezda. Izvanredne mogućnosti ovog telefona će svakom trenutku dati još više lepote, inspirišući i vas i okolinu - posebno tokom snimanja vlogova, kad je moguće koristiti i prednju i zadnju kameru istovremeno u nekoliko režima. Takođe, laka i brza montaža videa moguća je odmah na Huawei nova 9 telefonu, korišćenjem nove Petal Klip aplikacije.

Saznaj više
2

vivo

V21 5G 8 GB / 128 GB

34,999 RSD (49,999 RSD)

Ukoliko volite selfi fotografije, volećete i Vivo V21 5G. Ovaj telefon je opremljen dvostrukim selfi reflektorom i prednjom kamerom rezolucije 44 megapiksela, uz optičku stabilizaciju slike i tehnologiju automatskog fokusiranja, tj. svime što vam je potrebno za savršene dnevne i noćne selfi fotografije. Uz ugrađeni čitač otiska prsta, sve vaše fotografije i podaci će biti na sigurnom.

Saznaj više
3

Samsung

Galaxy S22 128 GB

104.999 RSD

Vaša potraga za moćnim telefonom kompaktnih dimenzija se ovde završava, jer Samsung Galaxy S22 u kompaktnom kućištu sa ekranom dijagonale 6,1 inč donosi sve što industrija mobilne telefonije u ovom trenutku može da ponudi. Istražite najnoviju iteraciju fantastičnog Samsung One UI korisničkog interfejsa i uživajte u performansama koje će vas ostaviti bez daha - zaista tako mislimo, a vi ćete se uveriti da je tako!

Saznaj više
4

Moto

Edge 20 Pro

54,999 RSD (65,999 RSD)

Qualcomm Snapdragon 870 5G čip, raskošnih 12 GB RAM-a čak 256 GB za korisničke podatke, optička stabilizacija kadra na glavnoj kameri, Wi-Fi veza najnovije generacije… Ukratko: Motorola edge 20 pro je telefon koji je dorastao svakom izazovu - od multimedije i mobilnog gejminga do poslovnih zadataka i mobilne fotografije.

Saznaj više
5

HONOR

Magic4 Lite 6 GB / 128 GB

29,999 RSD (39,999 RSD)

Pregledan FullView ekran dijagonale 6,81 inč i frekvencije osvežavanja od 120 Hz, čine da HONOR Magic 4 Lite 5G bude odličan izbor za sve one koji žele da uživaju u multimediji i dok su u pokretu. Uz trostruku kameru, dugotrajnu bateriju i Honor SuperCharge tehnologiju brzog punjenja od 66 vati (punjač je u kutiji) bićete spremni za svaki izazov, akciju i avanturu.

Saznaj više
6

XIAOMI

Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB

39,999 RSD

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G donosi napredna tehnološka rešenja po pristupačnoj ceni. U kućištu minimalističkog atraktivnog dizajna nalazi se fantastični AMOLED ekran dijagonale 6,67 inča na kome će, zahvaljujući frekvenciji osvežavanja od čak 120 Hz, MIUI korisnički interfejs, multimedijalni sadržaj i video-igre izgledati neverovatno.

Saznaj više
7

XIAOMI

Redmi Note 11 64 GB

22.999 RSD

Xiaomi Redmi Note 11 je odlično izbalansiran telefon, savremenih tehničkih karakteristika i pristupačne cene. Ovaj telefon koristi AMOLED ekran dijagonale 6,43 inča i frekvencije osvežavanja sadržaja od 90 Hz, koji se besprekorno stapa sa kućištem modernog, minimalističkog dizajna, dok se o performansama stara Qualcomm Snapdragon 680 čip.

Saznaj više