Uređaji

Popravljena najveća iPhone mana i iPhone 11 je na vrhu liste najboljih

Apple je uspeo da ubedi gotovo sve inostrane medije da je iPhone 11 serija najbolja serija telefona na tržištu.

Već smo pisali o tome da je, po mnogim IT medijima širom sveta, iPhone 11 na vrhu liste najboljih uređaja, a to je sad potvrdila i jedna od najcenjenijih kompanija.

Consumer Reports, dosad je krunisao uglavnom Samsung telefone kao najbolje i iPhone je bio tu negde, korak, dva iza. Ovog puta ishod je nakon mnogo godina drugačiji.

Model iPhone 11 Pro Max je ubedljivo najbolji mobilni telefon trenutno po oceni Consumer Reports nezavisnog testiranja, a odlično su prošli, praktično odmah iza tog modela su iPhone 11 i iPhone 11 Pro.

Consume Reports ističe da je Apple uspeo da pobedi najveće konkurente na polju, na kojem je dosad uglavnom gledao konkurentima u leđa - u autonomiji baterije!

Ovo su telefoni, koji su pokazali najduže trajanje baterije na Consumer Reports testu ikad i kao takvi, konačno su se kandidovali za prva dva mesta na listi najboljih telefona - iPhone 11 Pro Max je prvi, a iPhone 11 Pro je drugi najbolji telefon na svetu, po najnovijim ocenama ovog nezavisnog tela.

Pohvaljena je posebno i kamera na sva tri modela, za koju CR ekipa tvrdi da je napredak za godinu dana, kakav je retko koji proizvođač u stanju da izvede. Kamere jednostavno briljiraju i verovatno su bolje od svih dosad testiranih kamera po metodama CR-a. Ipak, Consumer Reports vrlo pažljivo piše o njima i izbegava da ih nazove najboljim kamerama na svetu. Apple nije bio tako stidljiv, pa je jasno rekao da misli da iPhone 11 i skuplja dva modela IMAJU najbolje kamere na svetu.

Consumer Reports navodi da je kompanija Apple ostvarila izuzetan napredak i u domenu performansi sistema, kao i da je novi dizajn telefona izdržljiv na iPhone 11 i iPhone 11 Pro Max, ali da korisnici obavezno nabave futrolu tj. masku za iPhone 11 Pro, koji se pokazao kao najmanje otporan na padove i udarce i ekran mu je najbrže pukao - u prvom ciklusu padova do 50 puta (druga dva modela izdržala su preko 100 padova sa manjim ogrebotinama na kućištu i ekranu).

Sva tri iPhone 11 uređaja lako su preživela test potapanja u vodu na duže vreme.

Kompletan izveštaj Consumer Reports pronađite na linku.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

The Perfect iPhone 11 Pro with fixed camera - Caviar Victory collection (MobIT)
Izvor: Caviar iPhone