Ovo ne smete tražiti na Instagramu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uređaji

Ovo ne smete tražiti na Instagramu

Izvor mondo.rs
Izvor mondo.rs

Isprobajte sami, videćete da su neki haštagovi zaista uklonjeni sa ove društvene mreže.

Izvor: Mondo

Da li vam je nekad palo na pamet da pretražujete određene reči i termine na Instagramu pod haštagom? Ako ukucate reč #curvy (debeo, bucmast) nećete dobiti nijedan rezultat. Ali, možete pretraživati termine kao što su #curvybabe i ostale varijante. Videćete i sami, Instagram će vam ih ponuditi.

Izgleda da je reč #curvy zabranjena na ovoj društvenoj mreži. #Thin i #skinny (tanak, mršav) se mogu pretraživati, ali dolazi i upozorenje kada kliknete na haštag.

#fat i #Obese (mast, gojazan) takođe možete pretraživati. Neki delovi tela su takođe izbačeni iz pretrage. Kao na primer #butt ili #thighs (zadnjica, butine). #nipple (bradavica) takoše nije dostupna u pretrazi.

Želite da pretražujete termine kao što su #fatpig ili #fatfuck (debela svinja i opasna kombinacija gojaznosti i gluposti), nema problema. Biće vam prikazani rezultati.

#curvy (bucmast) je seksualno eksplicitan termin? #Dildo izgleda da nije, kao i fotografije penisa. Isti slučaj je i sa #clitoris-om. Ovo možete pretraživati.

Ako želite da pretražujete fotografije sa haštagom #bitch (kučka), to možete i da uradite. Dobićete rezultate. Takođe, možete pretraživati i #forced (primoran/a) gde ćete dobiti fotografije vezanih devojaka, navodi Buzzfeed.

Predstavnik Instagrama je rekao da nije moguće pretraživati fotografije sa haštagom #curvy zato što je korišćen za deljenje fotografija i video snimaka koji krše pravila Instagrama u vezi sa golotinjom.

Pratite nas i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi