Box i IBM udružuju snage | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Box i IBM udružuju snage

Kompanije su sklopile dogovor kako bi korisnicima ponudile vrhunska cloud rešenja.

  Izvor: Mondo

Box i IBM su najavili globalno partnerstvo kako bi ubuduće udruženo prodavali svoje proizvode namenjene preduzećima.

Zajedno, razviće nove servise za nekoliko industrija koje se uglavnom oslanjaju na cloud rešenja za upravljanje podacima, uključujući zdravstvenu negu, finansije, pravo i naučna istraživanja.

Box će se integrisati u IBM-ov servis za upravljanje podacima namenjen preduzećima i koristiće Big Blue Watson Analytics servis kako bi obezbedio uvid u postavljen sadržaj na njihovim serverima. Takođe će svoje umeće dodati IBM-ovom Verse e-mail softveru i Connections Collaboration platformi.

Box korisnici će moći da čuvaju svoje podatke na IBM-ovim data centrima širom sveta. Ovo je dobra vest za kompanije koje moraju da čuvaju svoje podatke u zemlji kako bi bili u skladu sa lokalnim zakonima.

Dodatno, Box će integrisati IBM-ove bezbednosne tehnologije kako bi ponudio prepoznavanje pretnje, upravljanje mobilnim uređajima i zaštitu identiteta u svojoj ponudi namenjenoj preduzećima.

IBM će takođe omogućiti programerima raznih preduzeća integraciju Box API-ja na njihovoj Bluemix platformi kako bi im pomogao u kreiranju bogatije mobilne i veb aplikacije.

Box je ranije sklopio dogovor sa Microsoft-om kako bi ponudio svoj servis za skladištenje podataka u Office 365 paketu.

Ovo partnerstvo predstavlja prekretnicu za Box kompaniju koja je počela kao mali cloud servis. Čini se da sada kreću krupnim koracima ka servisima namenjenim preduzećima, prenosi The Next Web.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi