Da li koristite ovu aplikaciju? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li koristite ovu aplikaciju?

Nova reklama otkriva zanimljiv podatak u vezi sa Google Translate aplikacijom.

 Izvor: MONDO portal.
google translate Izvor: YouTube/Screenshot

Ukoliko ne putujete često ili nemate prijatelje u stranim zemljama, ili vas jednostavno druge kulture i jezici ne interesuju, onda ćete od svih Google-ovih servisa najmanje koristiti Google Translate. Ali, ako se za vas vezuje sve suprotno od nabrojanog, onda ste verovatno zahvalni što ovakav alat i postoji. Nova reklama prikazuje koliko je zapravo ova aplikacija moćna u raznim situacijama - ne samo kako bi vas naučila da kažete "hvala" na 90 jezika, već u svim aspektima života.

Reklama je deo Google-ove Android kampanje Be together, not the same, i pokazuje kako na različite načine možete da koristite Google Translate u komunikaciji sa ljudima. Kažu da Google Translate dnevno prevede 100 milijardi reči, a najčešće se prevode sledeće reči i pitanja: „Kako si?“, „Hvala“ i „Volim te“. Aplikacija se koristi u toku putovanja, pri upoznavanju sa ljudima, isprobavanju nove hrane, učenju nepoznatih reči stranih jezika, itd.

Za ljude koji nisu upoznati sa Google Translate-om, ova reklama prikazuje više različitih situacija u kojima mogu koristiti servis. Na primer, za Word Lens integraciju veoma mali broj ljudi zna. Funkcija omogućava prevod teksta koji je na papiru ili nekom znaku u realnom vremenu. Takođe, možete koristiti automatsko glasovno prevođenje, pa nema potrebe da kucate reči koje želite da kažete. Samo recite u mikrofon i aplikacija će to prevesti na jezik koji želite. Doduše, ovo je dostupno samo na nekoliko jezika, navodi Android Authority.

Ako ova reklama nije dovoljan razlog da preuzmete Google Translate aplikaciju na vaš telefon, ne znamo šta je. Verujte, ovo je odlična alatka, pogotovo ako često putujete ili učite.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Google Translate Android app
Izvor: Android

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi