Kako zaraditi na internetu od oglasa i marketinga | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako zaraditi na internetu od oglasa i marketinga

Konferencija DIGITAL DAY 2015 pod sloganom Show me the money! baviće se jednom od ključnih tema u onlajn marketingu - kako ostvariti najviše od uloženih sredstava.

  Izvor: Digital Day.

Peta konferencija o digitalnom i interaktivnom oglašavanju Digital Day 2015 održaće se 13. maja u Domu omladine Beograda. Ovo je jedini lokalni događaj edukativnog karaktera koji okuplja stručnjake, ali i sve zainteresovane za ovu aktuelnu oblast. Kao i dosad, pozvani predavači sa razvijenijih svetskih tržišta će predstaviti najbolje prakse i najnovije trendove u ovoj industriji koja se svakodnevno razvija i zapošljava sve veći broj novih kadrova i profila.

Na centralnoj panel diskusiji Kako maksimizovati digitalni ROI (povraćaj na investicije)? govornici će pokušati da odgovore na jedno od najvažnijih pitanja marketing profesionalaca - kako obezbediti najbolje moguće rezultate oglasnih kampanja i povećati povraćaj sredstava uloženih u oglašavanje. S porastom popularnosti digitalnog i interaktivnog oglašavanja, razvijaju se i raznovrsni alati za merenje efikasnosti onlajn kampanja. Učesnici konferencije biće tako u prilici da čuju praktična iskustva govornika i saznaju više o naprednim funkcijama koje koriste za precizno planiranje, monitoring i real-time optimizaciju advertajzing budžeta.

Pored glavne diskusije, učesnici će prisustvati predavanjima i radionicama gostiju iz inostranstva i domaćih stručnjaka iz oblasti digitalnih komunikacija.

Direktor istraživačkog centra IAB Poljska, Pavel Kole će govoriti o konzumaciji digitalnih medija u Srbiji i regionu, a za profesionalce iz izdavačke industrije je posebno organizovana radionica o monetizaciji oglasnog prostora na Internetu. Ova konferencija je i mogućnost da se čuje predavanje predstavnika jedne od najznačajnijih „igrača“ u digitalnom i interaktivnom marketingu, Skota Tvajtsa iz kompanije Twitter, koji će objasniti značaj oglašavanja na ovoj društvenoj mreži. Aleksandar Karageorgis, generalni direktor agencije Think Digital govoriće više o omiljenoj društvenoj mreži u Srbiji - Facebook, dok će Elijas Gagas ispred kompanije Tail Wind predstaviti dvostruku prirodu tehnologije u digitalnom oglašavanju.

Povezivanje i razmena ideja između profesionalaca, praktična predavanja o aktuelnim temama i raznovrsni predavači i gosti čine konferenciju DIGITAL DAY jednom od najznačajnijih stručnih događaja u ovom delu Evrope.

Događaj organizuje IAB Srbija, uz podršku kompanija Lupon Ventures, Samsung, Coca-Cola, Infostud, Grand kafa i Tailwind.

Više informacija o programu i predavačima, kao i mogućnosti registracije posetilaca, možete naći na sajtukonferencije.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA