Sigurniji način za traženje i skidanje torenta | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sigurniji način za traženje i skidanje torenta

Od decembra se radi na sigurnijem veb pregledaču BitTorrenta, a od 11. aprila stigla je javna beta.

 Izvor: BitTorrent.

BitTorrentov siguran veb pregledač, koji neće dozvoliti da se neki sadržaj ukine ili izbriše od strane trećih lica, nazvan je "ProjectMaelstrom" i nakon uspešne alfa faze prelazi u javnu betu i ponuđen je veb programerima i izdavačima na dalje usavršavanje.

Ideja ovog projekta jeste da ponudi jednostavan pristup sadržaju sa više lokacija i sa bilo kog mesta. Recimo, danas se striming servisi pružaju tačno određenim korisnicima, onim koji ih traže, sa nekoliko serverskih lokacija. Sa veb pregledačem koji koristi naprednu tehnologiju distribuiranog sadržaja omogućava se distribucija i striming sadržaja sa više različitih lokacija u vremenu koje odgovara korisniku koji ih traži i na taj način je bilo kakav sadržaj gotovo nemoguće ukinuti ili zabraniti.

"ProjectMaelstrom" zasnovan je na P2P (Peer to Peer) tehnologiji i mnogi su ga već prozvali idealnim načinom da se zaobiđu blokade internet provajdera u potrazi za torentima i nelegalnim sadržajem i da se sačuva privatnost korisnika koji ga koriste.

Da pojednostavimo - sa ovim veb pregledačem neće nam biti potrebni serveri i internet će biti "slobodan", jer će korisnici skidati sadržaje jedni od drugih, ne od trećih lica i samo će od njih samih zavisiti brzina, kvalitet i pouzdanost tih sadržaja.

Zajedno sa novim programerskim alatima siguran BitTorrent veb pregledač daje se na dalji razvoj i usavršavanje svim zainteresovanim veb programerima, za Windows i uskoro Mac uređaje. Ukoliko mislite da ste sposobni da poboljšate "Project Maelstrom" - skoknite ovde!

Na ovom pregledaču već radi preko 10.000 programera i preko 3.500 izdavača.

Čekamo vaše komentare ispod i na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi