Laptop sa najjačom garancijom! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laptop sa najjačom garancijom!

Ukoliko se ovaj laptop pokvari u prvih godinu dana nakon kupovine, proizvođać će, ne samo popraviti laptop, nego i vratiti kupcu novac.

  Izvor: ASUS.

Kompanija ASUS je i u Srbiji predstavila program kojim promoviše pouzdanost njihovih laptopova. Kupovina laptopa je velika investicija i treba je zaštititi na pravi način. Zahvaljujući pouzdanosti, kupovina ASUS laptopa je garantovano sigurna kupovina, a najbolji dokaz je dodatna garancija koju ASUS pruža kupcima svojih laptopova.

Ukoliko se ASUS laptop pokvari u prvih godinu dana nakon kupovine, ASUS će popraviti laptop i vratiti novac. Još bolje - ova pogodnost je potpuno besplatna!

1o0 odsto poverenje, 100 odsto pouzdanost!

ASUS-ov program stopostotne pouzdanosti demonstracija je poverenja koje ASUS ima u svoje proizvode u pogledu kvaliteta, dizajna i izrade. ASUS prenosni računari su od samog početka dizajnirani ne samo da pruže vrhunske performanse već i veliku pouzdanost. Kvalitet izrade je bitan faktor u određivanju pouzdanosti, zbog čega su ASUS laptopovi detaljno testirani.

To je razlog što ASUS garantuje da će, ukoliko se kvalifikovani ASUS proizvod pokvari u roku od 12 meseci nakon kupovine, vlasniku, pored popravke, biti ponuđen i povraćaj novca.

Kako ostvariti dodatnu garanciju

Da bi se kvalifikovali za program ASUS stopostotne pouzdanosti, korisnici moraju izvršiti online registraciju svog proizvoda. Ukoliko uređaju bude potrebna popravka, korisnici će putem ASUS portala www.asuspromotions.com moći da podnesu zahtev za povraćaj novca.

Ovaj program važi za sve ASUS laptopove kupljene u periodu od 16. februara 2015. do 31. decembra 2015. godine.

Nastavite da nas pratite na Facebooku, Twitteru i instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA